Mnie też dzisiaj głowa boli , z resztą wczoraj też bolała. Taka pogoda paskudna .Łącze się w bólu… musiałam urlop na żądanie wziąć bo ledwo na oczy widzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też dzisiaj głowa boli , z resztą wczoraj też bolała. Taka pogoda paskudna .Łącze się w bólu… musiałam urlop na żądanie wziąć bo ledwo na oczy widzę
My z psem chodzimy na specjalne kąpiele i pielęgnacje od 2 lat i nic nie daje. Wydaję mi się, że tu jest problem zdrowotny, ale jeszcze nie udało nam się go zdiagnozować.Karolina ja mam to samo z moim psem, a właściwie miałam odkąd zaczęłam psa trymować- tzn nie osobiście ja tylko psi groomer. Chodzę z nimi od pazdziernika jakos, no i sierści na podlodze jest kilka razy mniej.
Polecam trymowanie
Mnie dzisiaj wszystko boli, okres się rozkręca że ho ho, pogoda nie pomaga a jeszcze pakować się trzeba do przeprowadzkiŁącze się w bólu… musiałam urlop na żądanie wziąć bo ledwo na oczy widzę
U mnie podobnie, wczoraj badałam wynik 0, 85.0,735
To może wystarczy go wyrmtrymowac ?My z psem chodzimy na specjalne kąpiele i pielęgnacje od 2 lat i nic nie daje. Wydaję mi się, że tu jest problem zdrowotny, ale jeszcze nie udało nam się go zdiagnozować.
Oo to fajnie wiedzieć;-)To będziemy w tym razem przynajmniej we trzy
Ja bym mimo to spróbowała i brała nic nie tracisz Ja też mam bardzo niskie amh i lekarz zalecał właśnie koenzym Q10 na poprawę jakości, gdyż przy małej ilości może mieć ona spore znaczenie.Czytałam, ale boje się że nie zdąży zadziałać w tak krótkim czasie a nie odłożę stymulacji bo jestem już obstawiona lekami od immuno.
No rzeczywiście z tymi nk to od wczoraj się zastanawiam czy zrobić dodatkowe badanie czy nie.Ale skonsultuj to proszę z immunologiem, żebyś sobie w nk nie namieszała
Ja też była harcerka i dokładnie ten sam problem. Nie zapomnę jak dali mi kompas i w miejscach których znalazłam dawałam radę, a jak gdzieś w świecie to ręce rozkładałam. Patrzyłam po drzewach, ale w ten czas dla mnie były taki sameJa w terenie się odnajduje natomiast nigdy nie wiem gdzie jest jaki kierunek świata jeszcze jak mieszkałam w domu rodzinnym to będąc w nim ogarnialam, że patrząc przez moje okno w pokoju wschód jest po lewej i zachód po prawej i ze okno jest od południa ale to tyle... w nowym domu i w terenie nie mam pojęcia pozdrawiam jako była harcerka xD
A możesz napisać jakie to badanie się robi?Ale skonsultuj to proszę z immunologiem, żebyś sobie w nk nie namieszała