reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

ja kiedyś też odeszłam w środku miesiąca pamiętam. Bo miałam chwilowo dosć forum. To wątek w środku miesiąca przejęła @Moonstone 😂
taka ciekawostka, ze ja kiedyś byłam królową i zakładałam wątek miesiąc w miesiąc :D
W tym miesiącu nie jesteś zapisana nawet na ławkę a się udzielasz. Musisz to dziewczynom wynagrodzić za łamanie regulaminu 🤭

reklama
Jestem po wizycie w klinice. Od nowego cyklu zaczynam stymulacje do ivf. Lekarz zaznaczył że będziemy zapładniać wszystkie komórki bo z moim amh jest słabo i nie wiadomo czy nawet te 6 się wystymuluje. No i wychodzi na to że mam tylko na jednym jajniku 5 a na drugim 4 pęcherzyki antralne. Chyba źle to wróży.. boje się że nie będzie co zapładniać a co dopiero mrozić. 😔
Nie jest źle.
A jakie masz amh? Ja też będę podchodzić do ivf w kolejnym cyklu od około połowy lutego

reklama
Czytałam, ale boje się że nie zdąży zadziałać w tak krótkim czasie a nie odłożę stymulacji bo jestem już obstawiona lekami od immuno.
Jasne - zupełnie nie chodziło mi o odkładanie stymulacji. Tak, czy inaczej najlepiej żebyś skonsultowała to z immuno (żeby nie było wątpliwości, że nie masz przeciwwskazań), ale jakbyś miała go wdrożyć, nawet na krótszy czas, to może i w trakcie stymulacji coś by to dało.

Do góry