reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Czułam, że tak będzie. Uwierzcie mi jest to oczywiście podświadomie chciane, ale nie celowe. Ja wiem, że to jest wkurzające, dlatego zbierałam się kilka cykli z zapisaniem na testowanie. Dzisiaj nie dam rady zrobić bety. Jutro idę na betę i proga, w sobotę powtarzam betę i jadę do lekarza po heparynę i ewentualnie progesteron.

Załączniki

• 2db5b01c-bffc-47e7-ae52-a625b5fbad79.jpeg
    2db5b01c-bffc-47e7-ae52-a625b5fbad79.jpeg
    47,6 KB · Wyświetleń: 187
Ja przez lata też nie miałam. Aż w końcu miałam pozytywny jak dla mnie fałszywy z vitam strumieniowy, 2xfalszywy facelle paskowy i teraz jakiś cień testowy na pinku.
Albo to jest chwyt marketingowy. Wysikujesz cienia, chcesz jak najszybciej się dowiedzieć czy może to ciąża więc tym sposobem zużywasz 3 dziennie 🤔

reklama
Cześć dziewczyny, będę do Was wracać z sierpniówek 🥺 serduszko niestety przestało bić i czeka mnie poronienie. 🥺
Jutro mam jeszcze wizytę u swojej prowadzącej...
Jeśli ktoras z Was czekała w domu na samoistne poronienie, to poproszę żeby się do mnie odezwała w wiadomosci prywatnej, nie chce tutaj wprowadzać złej energii, a każda wskazówka jest na wagę złota. ❤
bardzo mi przykro, trzymaj cię cieplutko 💛

Do góry