reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Oj kochana, nie chcę Ci robić jakichś fałszywych nadziei, ale taki prog absolutnie nie przekreśla ciąży.
Była tu dziewczyna, chyba nie obrazi się jak ją wywołam.
@angeliskax Ty chyba miałaś jakąś malutką betę i proga i to pięknie samo odbiło, prawda?
Dziękuję Ci za tą wiadomość.
U mnie chyba wjechał dziś dzień świeczek w oczach i ogólnego gorszego nastroju.

Nawet mi się przykro zrobiło jak zaproponowałam mojemu z dobroci serca, że zrobię mu śniadanie jak robię sobie, a on na to, że nie chce 😅 nie jest głodny i se poradzi potem.
Nie lubię tych dni 😏

reklama
Ja w tym cyklu chce na proga iść w poniedziałek, to będzie jak obstawiam 8dpo ale robiłam tylko testy bez temperatury. Mam taka myśl w głowie, ze może będę bete tez dokładać. Nie wiem czemu ale jakaś taka nadzieja mnie opętała w tym cyklu 🙈
Ha! Też miałam taka myśl dziś 😂😂
Ale test biały, to nie było sensu.
Poza tym ostatnio jak byłam zbadać betę żeby odstawić proga, to pani pobierająca krew powiedziała, że może teraz będziemy się częściej spotykać na betę 😅 bo myślała, że potwierdzam ciążę. To już nie chciałam błaznować, bo może znów za tydzień pójdę.

Ale Tobie życzę, żebyś sobie machnęła betę, a co 😁

reklama
@annn1 mnie 5 dni po wycięciu jajowodu, jajnika z cp dopadły bóle jak porodowe, zazyłam 6 ibupromów, bo były cholernie mocne (trwały kilka godzin), a ja mam dość wysoki próg bólu, do tego dyskomfort w pochwie. Rozpoczęły się plamienie potem krwawienie, na drugi dzień chluśniecie krwi po wstaniu z łóżka jak ze szklanki i to był mój jakby @, trwał chyba 10-12 dni z tym, że końcówka powyzej 7 już plamienia bardziej. Podejrzewam, że ból wynikał z otwierania się szyjki... Mam nadzieję, że u ciebie będzie lżej.
Brzmi koszmarnie, widzę ze miałam farta bo u mnie lajtowo poszlo

Do góry