reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Ja mam dzisiaj gorszy dzień :( byłam na tym monitoringu i usłyszałam, że faktycznie mam bardzo dużo pęcherzyków przy tym pcos. W sumie tylko jeden może rokować na dominujący ale na naturalną owulację raczej szans nie ma. 13 dc a największy pęcherzyk 10x7mm. Powiedziała, że za tydzień mam się zgłosić ale jej zdaniem trzeba będzie wywoływać owulacje.

Jak wyszłam to chciało mi się płakać a przed gabinetem jakaś babka rzuciła tekstem bo w ręku trzymalam zdj usg: no to teraz najpiękniejszy moment w Pani życiu, gratuluję 😒
Przytulam 😥

reklama
A ja właśnie dostałam wynik mojego żenującego proga 7dpo 😥
Lekarz i tak zleca mi proga między 21 a 26 DC, czyli w zasadzie od dziś. Ale zanim wzielam tabletki chciałam sprawdzić czy dalej jest tak źle i mieć podkładkę żeby mu powiedzieć, że to nie tylko profilaktyczne podniesienie proga, tylko prawdziwa niedomoga. W następnym cyklu będę się domagać proga od 3dpo przed 10 dni. Zobaczymy co on na to.

Ale teraz oczywiście już skreśliłam cykl, bo nawet jakby coś się chciało zagnieździć, to jak z takim progiem 😥

Załączniki

• Screenshot_2024-01-23-14-46-48-04_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-01-23-14-46-48-04_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 150
@annn1 mnie 5 dni po wycięciu jajowodu, jajnika z cp dopadły bóle jak porodowe, zazyłam 6 ibupromów, bo były cholernie mocne (trwały kilka godzin), a ja mam dość wysoki próg bólu, do tego dyskomfort w pochwie. Rozpoczęły się plamienie potem krwawienie, na drugi dzień chluśniecie krwi po wstaniu z łóżka jak ze szklanki i to był mój jakby @, trwał chyba 10-12 dni z tym, że końcówka powyzej 7 już plamienia bardziej. Podejrzewam, że ból wynikał z otwierania się szyjki... Mam nadzieję, że u ciebie będzie lżej.

A ja właśnie dostałam wynik mojego żenującego proga 7dpo 😥
Lekarz i tak zleca mi proga między 21 a 26 DC, czyli w zasadzie od dziś. Ale zanim wzielam tabletki chciałam sprawdzić czy dalej jest tak źle i mieć podkładkę żeby mu powiedzieć, że to nie tylko profilaktyczne podniesienie proga, tylko prawdziwa niedomoga. W następnym cyklu będę się domagać proga od 3dpo przed 10 dni. Zobaczymy co on na to.

Ale teraz oczywiście już skreśliłam cykl, bo nawet jakby coś się chciało zagnieździć, to jak z takim progiem 😥
Oj kochana, nie chcę Ci robić jakichś fałszywych nadziei, ale taki prog absolutnie nie przekreśla ciąży.
Była tu dziewczyna, chyba nie obrazi się jak ją wywołam.
@angeliskax Ty chyba miałaś jakąś malutką betę i proga i to pięknie samo odbiło, prawda?

reklama
po jakim czasie odrastają ? U mnie rok i tylko zakola zniknęły. Włosy są zdecydowanie rzadsze. Ale w sumie mi pasuje, bo miałam mega gęste i liczę na to, że już takie zostaną😅
Nie pamiętam ale cały proces wypadanie i rozpoczęcie odrastania trwał chyba ok. Pół roku. Teraz mam takie odrosty na kilka centymetrów

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry