ja, zaczęłam długo zanim to było modneA tak jak już jesteśmy przy włosach... Czy stosuje któraś z Was tzw..WŁOSING?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja, zaczęłam długo zanim to było modneA tak jak już jesteśmy przy włosach... Czy stosuje któraś z Was tzw..WŁOSING?
Wiem, że to banał, ale sama wiesz, że do czasu gdy nie ma @, wszystko jest możliwe (również dlatego, że nie miałaś w tym cyklu monitoringu).za 2 dni, ale nie bójcie się, nasikałam dziś rano, bo głowa już wariowała. No i już nie wariuje![]()
ale akurat seks był tak, ze jakby teraz miało coś wyjść to by muisiały te plemniki przeżyć chyba z 5 dni, a jak wiemy, plemniki mojego meża to nie herkulesyWiem, że to banał, ale sama wiesz, że do czasu gdy nie ma @, wszystko jest możliwe (również dlatego, że nie miałaś w tym cyklu monitoringu).
No dobra, nie wiem dlaczego, ale jakoś sobie wbiłam do głowy, że akurat w tym cyklu seksu było u Was bardzo dużo.ale akurat seks był tak, ze jakby teraz miało coś wyjść to by muisiały te plemniki przeżyć chyba z 5 dni, a jak wiemy, plemniki mojego meża to nie herkulesy![]()
było, ale przed owulacją. W drugiej fazie nie byłoNo dobra, nie wiem dlaczego, ale jakoś sobie wbiłam do głowy, że akurat w tym cyklu seksu było u Was bardzo dużo.
Ja tylko dlatego pozwalam sobie na nie mycie, bo siedzę w domu. A za suchymi szamponami też nie przepadam. Mam potem skorupę na głowie i tak czuję się nieświeżoto przetrzymywanie to mit, nie pomaga na przetłuszczające się włosy. Ja z kolei nie lubię ani spiętych włosów ani suchych szamponów, więc stety niestety muszę te włosy codziennie umyć. Już się przyzwyczaiłam
no ja też jak siedzę w domu to pozwalam sobie myć co 2 dni, a nie codziennieJa tylko dlatego pozwalam sobie na nie mycie, bo siedzę w domu. A za suchymi szamponami też nie przepadam. Mam potem skorupę na głowie i tak czuję się nieświeżo![]()
Dla mieszkańców Mazowsza, bo my też w Warszawie nie mieszkamy.korzystaliście z dofinansowania dla mieszkańców Warszawy czy jakiegoś innego? Kurde, taka kwota to dla nas jest naprawdę nie jakiś wielki problem... ale ja nie mieszkam w Warszawiedziś już trochę przeglądałam dofinansowania. tak czy inaczej pewnie poczekamy do czerwca/lipca najbiedniej, zeby zobaczyć czy wejdzie to ogólne dofinansowanie. Ale nie przewiduje IVF w tym roku, raczej w przyszłym...
Jej, współczuję. Nie wyczuła totalnie sytuacjiJa mam dzisiaj gorszy dzieńbyłam na tym monitoringu i usłyszałam, że faktycznie mam bardzo dużo pęcherzyków przy tym pcos. W sumie tylko jeden może rokować na dominujący ale na naturalną owulację raczej szans nie ma. 13 dc a największy pęcherzyk 10x7mm. Powiedziała, że za tydzień mam się zgłosić ale jej zdaniem trzeba będzie wywoływać owulacje.
Jak wyszłam to chciało mi się płakać a przed gabinetem jakaś babka rzuciła tekstem bo w ręku trzymalam zdj usg: no to teraz najpiękniejszy moment w Pani życiu, gratuluję![]()