reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
To ja mam naturalnie duże usta, wiele razy zostałam posądzona o botox 😅 ba na lotnisku mnie Pani zapytała o klinikę gdzie robiłam😅
A gdyby nie świadomość, że osłabiam cebulki to w ulizanych włosach bym chodziła cały czas - ale nie w takich, że skorupa jest na włosach z żelu tylko gładki wysoki lub niski kok :D
Też mnie posądzano o powiększanie ust i raz pewien niemiły waginosceptyk przyczepił się do mnie, że na pewno oprócz ust robiłam nos. Bo mam malutki 🤣

Też mnie posądzano o powiększanie ust i raz pewien niemiły waginosceptyk przyczepił się do mnie, że na pewno oprócz ust robiłam nos. Bo mam malutki 🤣
Waginosceptyk 😂😂😂😂
Happy Eddie Murphy GIF by Laff

Mam pod oczami i próbuje z nimi walczyć 🙄 a z czoła mi znikają i pozbyłam się lwiej zmarszczki dzięki masażom twarzy i kinesjotapeingiem 😏 polecam
Ja walczę z lwią 🤦 ale u mnie wszystko na marszczeniu brwi...myślę marszcze, zmęczona marszcze, wkurzona marszcze, nawet cholerny orgazm i marszczę 😂😂😂

reklama
A taka ciekawostka.

Wiecie, że przy CP u kobiet brzydko mówiąc "patologicznych", czyli takich u których zachodzi prawdopodobieństwo że zaraz znowu będą w ciąży, w ogóle nie stosuje się mtx? Od razu jest wycinany jajowód bądź jajnik z ciążą
Żeby moc podać mtx musi być dobry obraz usg, stabilny stan, beta poniżej konkretnej liczby i wielkosc zarodka poniżej konkretnej. Nie pamietam ile bo sama tego szukałam. Mało tego są różne protokoły i w różnych szpitalach różnie podchodzą - jedni lekarze w ogóle nie myślą nawet o mtx tylko od razu laparo. Zależy zatem jak trafisz

Do góry