reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ja mam zrobione usta, moje naturalne były małe i górnej wargi nie miałam. Teraz są zrobione tak że jak ktoś nie wie to nie domyśli się, ale jak ktoś się zna, to po przyjrzeniu się jest w stanie się domyślić. Jednak powiększam regularnie, raz na rok, tak aby były ładniejsze i pełniejsze na płasko:)
Drażniły mnie bruzdy nosowo wargowe, kosmetyczka zrobiła mi stymulator i wstrzyknęła troszkę kwasu w policzki aby wyplycic bruzdy i mój kompleks to pociągła twarz, chuda, to zrobiłam rzuchwe, jakby było mało wlurwial mnie mój garbkowaty podłużny nos, to zajebalam nici. Nikt z bliskich najbliższych i dalszych nie zauważył zmiany, jedynie zapytały dwie osoby czy schudłam. Także, można się „zrobić” jak
Wszystkie lalki, a można się zrobić tak aby poprawić swój wygląd, ale dla samej siebie i nie wg wzoru „lalki” tylko tego co jest potrzebna akurat mnie:)

Ja na czole mam takie trzy mega długie zmarszczki i widzę je na każdym zdjęciu, ale jak bym miała coś robić, to bardziej nici w policzki, bo mam takie opadające kąciki ust ;)
P.S. @LadyCaro już koda na ulizane koki się kończy. Bo to tzw clean girl era. Teraz w modzie będzie coś co nazwali chyba Mob Wife czyli przeciwieństwo clean girl. Jak oglądałam trendy z tym związane to makijaż oczu będzie bardzo podobny jak w latach ok 2010 subkultury emo 😅
Czyli, że będzie można się umalować raz na dwa dni i pierwszego po prostu wieczorem nie zmywasz, kolejnego wstajesz i gotowe :D

Ja na czole mam takie trzy mega długie zmarszczki i widzę je na każdym zdjęciu, ale jak bym miała coś robić, to bardziej nici w policzki, bo mam takie opadające kąciki ust ;)

Czyli, że będzie można się umalować raz na dwa dni i pierwszego po prostu wieczorem nie zmywasz, kolejnego wstajesz i gotowe :D
nico też są spoko:) kwestia trafienia do dobrej osoby:)

Rozmawiamy o pechu ? Jutro mam wizytę u lekarza, przełożoną z początku grudnia, bo wtedy okres mi się spóźnił 2 dni i nie mogłam iść na cytologię.... Właśnie zaczęłam plamić 🤦 pewnie magicznie okres się rozkręca 4 dni przed terminem 🤦🤦🤦 Jestem kwiatem lotosu na jeziorze
Zawsze wiatr w oczy...Oby się nie rozkręciło do jutra a z olśnieniem można cytologię zrobić.

No i chyba znalazłam tańszy dobry podklad dla siebie który się utrzymuje cały dzien😃😃 w sumie sporo tańszy ale właśnie niedawno rozpoczęłam swój dotychczasowy więc na lato chyba się skusze już na ten 2:)

reklama
Jak już zrobisz to będzie autostrada i plemniki oszaleją z radości 😁
GIF by FirstAndMonday

Do góry