reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Pęcherzyka który moja ginekolog znalazła nie udało im się namierzyc. Tłumaczę sobie sama że abo to był ten pozorny albo w środę jak miałam większe plamienie to możliwe że się usunął? Sama nie wiem.

Dziękuję dziewczyny za ogrom wsparcia i trzymane kciuki 🙂 ❤️ w miarę dobrze się czuję tylko spać nie mogę, bo leżę na pooperacyjnej i co chwilę pipczą sprzęty i aparaty mierzą ciśnienie. Zabieg udało się zrobić laparoskopowo ale nie wiem czy udało się oszczędzić jajowód czy go usunęli. Pewnie rano się dowiem

Pęcherzyka który moja ginekolog znalazła nie udało im się namierzyc. Tłumaczę sobie sama że abo to był ten pozorny albo w środę jak miałam większe plamienie to możliwe że się usunął? Sama nie wiem.

Dziękuję dziewczyny za ogrom wsparcia i trzymane kciuki 🙂 ❤️ w miarę dobrze się czuję tylko spać nie mogę, bo leżę na pooperacyjnej i co chwilę pipczą sprzęty i aparaty mierzą ciśnienie. Zabieg udało się zrobić laparoskopowo ale nie wiem czy udało się oszczędzić jajowód czy go usunęli. Pewnie rano się dowiem
Bardzo mi przykro, że musiałaś tego doswiadczyć. Trzymaj się i wracaj do zdrowia.

Mam wrażenie, że cp to jakaś epidemia... Przecież do niedawana mało kto tak monitorował rozpoczynającą się ciążę (bety, testy przed terminem @, usg więcej niż 3 razy...) i będąc na forum innym niż to 2010/2011 na tyle kobiet w ciąży ani jedna nie miała przypadku cp, co wpływa, że teraz jest to nagminne, nie chce mi się wierzyć, że nic i że zawsze tak było. Bo na tym forum jest nas mnostwo po cp, a w 2010/2011 nawet o cp nie słyszałam.

Najważniejsze, że już nic Ci nie grozi i masz tę niepewność za sobą.

Sad Best Friends GIF by Lisa Vertudaches

reklama
Do góry