Aksamitka28
Fanka BB :)
Nie chciałam nic mówićJa tu węszę odpuszczenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chciałam nic mówićJa tu węszę odpuszczenie
U mnie 7 tyg około 6 tysJa przy CP też na początku miałam dobre przyrosty, dopiero później się skopały. Ale to nie na takim etapie, beta dopiero w 8tc dobiła do 1500
a sorki, zapomniałam napisać. Okres..Otoz to! @Carmen2412 @Charlotte9 jak tam sikańce?
Właśnie doczytałam nie byłam na bieżąco. @annn1 przytulam, przykro mi️dziewczyna już jest w szpitalu i ma zabieg, niestety cp.
Bardzo mi przykro, że musiałaś tego doswiadczyć. Trzymaj się i wracaj do zdrowia.Pęcherzyka który moja ginekolog znalazła nie udało im się namierzyc. Tłumaczę sobie sama że abo to był ten pozorny albo w środę jak miałam większe plamienie to możliwe że się usunął? Sama nie wiem.
Dziękuję dziewczyny za ogrom wsparcia i trzymane kciuki w miarę dobrze się czuję tylko spać nie mogę, bo leżę na pooperacyjnej i co chwilę pipczą sprzęty i aparaty mierzą ciśnienie. Zabieg udało się zrobić laparoskopowo ale nie wiem czy udało się oszczędzić jajowód czy go usunęli. Pewnie rano się dowiem
Najważniejsze, że już nic Ci nie grozi i masz tę niepewność za sobą.Pęcherzyka który moja ginekolog znalazła nie udało im się namierzyc. Tłumaczę sobie sama że abo to był ten pozorny albo w środę jak miałam większe plamienie to możliwe że się usunął? Sama nie wiem.
Dziękuję dziewczyny za ogrom wsparcia i trzymane kciuki w miarę dobrze się czuję tylko spać nie mogę, bo leżę na pooperacyjnej i co chwilę pipczą sprzęty i aparaty mierzą ciśnienie. Zabieg udało się zrobić laparoskopowo ale nie wiem czy udało się oszczędzić jajowód czy go usunęli. Pewnie rano się dowiem
Kochana tak mi przykro... Całe szczęście, że nie czekałaś zbyt długo i jesteś pod dobrą opieką.Dziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg