Sharley
Fanka BB :)
Ja niby zapisana na wtorek na sikanie, ale już dziś (26dc) nie wytrzymałam i zrobiłam... i co? i białoDziewczyny ja wszystko rozumiem ale proszę mi tu sikać kreski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niby zapisana na wtorek na sikanie, ale już dziś (26dc) nie wytrzymałam i zrobiłam... i co? i białoDziewczyny ja wszystko rozumiem ale proszę mi tu sikać kreski
Ja to przechodziłam przed pierwszą ciążą... Rok nic, to w końcu przestałam sobie ufać jaki był mój szok jak po 2 latach zaskoczyło. Teraz jest inaczej, bo na acardzie raz na kilka miesięcy się udaje druga ciąża po 5 miesiącach, teraz trzecia w sumie od powrotu miesiączki to też ok. 5-6 miesięcy. Teraz zobaczymy ale to sprawia, że realnie doszłam do wniosku, że zaczęło się udawać i wróciłam trochę do entuzjazmu z początków Mam nadzieję, że kiedyś też wysikasz dwie kreskija już tyle cykli mam za sobą z poczuciem, ze się udało, ze przestałam zwracać na to przeczucie uwagę
Ja bym chciała teraz, bo jak się uda w lutym to urodzę skorpiona i to przestanie być śmieszne moja mama rak, mój syn rak, tata skorpion... No nieeee ja się wybitnie nie nadaje już będzie ciekawie bliźnięta, koziorożec i rak koktajl Mołotowaja bardzo chce żeby tak było bo dokładnie 4 lata temu 21 lub 22 miałam 2 kreski i to napewno przez to teraz tak chce żeby było.
a może być za jakieś 10 dni?Dziewczyny ja wszystko rozumiem ale proszę mi tu sikać kreski
A ile po owu? Może jeszcze za wczesnieJa niby zapisana na wtorek na sikanie, ale już dziś (26dc) nie wytrzymałam i zrobiłam... i co? i biało
Właśnie nie byłam w tym miesiącu na monitoringu, ale test owulacyjny wyszedł mi pozytywny w 10dc. Chyba już marne szanse żeby coś wyszło i pozostaje mi tylko czekać na @A ile po owu? Może jeszcze za wczesnie
Bardzo mi przykro. Trzymaj się! Obyś jak najszybciej wyszła ze szpitala i wróciła do domuDziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg
Otoz to! @Carmen2412 @Charlotte9 jak tam sikańce?Dziewczyny ja wszystko rozumiem ale proszę mi tu sikać kreski
Pamiętam jak kiedyś byłam na 100% przekonana, że się udało. Nawet miałam lekkie plamienie jakieś 4 dni przed @. Już mężowi mówiłam, że na 100% się udało, chodziłam szczęśliwa a tu jeb... Od tamtej pory tak sobie wbiłam do głowy, że te objawy to ch*j nie ciąża, że w tym cyklu wypierałam wręcz jakiekolwiek znaki. Byłam 100% pewna, że się nie uda, kupiłam multi sporta, suple na następny miesiąc i chciałam się szykować do drugiej iuiJa to przechodziłam przed pierwszą ciążą... Rok nic, to w końcu przestałam sobie ufać jaki był mój szok jak po 2 latach zaskoczyło. Teraz jest inaczej, bo na acardzie raz na kilka miesięcy się udaje druga ciąża po 5 miesiącach, teraz trzecia w sumie od powrotu miesiączki to też ok. 5-6 miesięcy. Teraz zobaczymy ale to sprawia, że realnie doszłam do wniosku, że zaczęło się udawać i wróciłam trochę do entuzjazmu z początków Mam nadzieję, że kiedyś też wysikasz dwie kreski
Dziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg