mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
ja mam 2 testy ale na po niedzieliDziewczyny ja wszystko rozumiem ale proszę mi tu sikać kreski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam 2 testy ale na po niedzieliDziewczyny ja wszystko rozumiem ale proszę mi tu sikać kreski
Dokładnie, oby tak byłoLimit niepowodzeń z tą drożnością już masz wyczerpany, wiec mam nadzieję że jutro wszystko bezboleśnie przejdziesz i obydwa jajowody będą drożne
DziekujęOczywiście, że dasz radę ewentualny ból będzie chwilę. Kciuki ode mnie
Nie pytaj ile testów wysikałam po tym pinku ale przynajmniej trochę głowę wyczyściłam jeszcze jest czas, zobaczymy... Wkurza mnie to, że inaczej się czuję i mam jakieś wewnętrzne poczucie, że mogło się udać ale biorę castangusa cały cykl i pewnie od niego jest inaczejja mam 2 testy ale na po niedzieli
No skarb!Zobacz załącznik 1604595
Jeśli nie mam najlepszego męża na świecie to napewno jest w top3
też mam takie coś że mogło się udać zgaga od 2 dni a tak miałam w pierwszej ciazy 4 lata temu. Zgaga do samego końca. Ale na test I objawy chyba za wczesnie więc do poniedziałku przynajmniej zaczekam.Nie pytaj ile testów wysikałam po tym pinku ale przynajmniej trochę głowę wyczyściłam jeszcze jest czas, zobaczymy... Wkurza mnie to, że inaczej się czuję i mam jakieś wewnętrzne poczucie, że mogło się udać ale biorę castangusa cały cykl i pewnie od niego jest inaczej
ja już tyle cykli mam za sobą z poczuciem, ze się udało, ze przestałam zwracać na to przeczucie uwagęNie pytaj ile testów wysikałam po tym pinku ale przynajmniej trochę głowę wyczyściłam jeszcze jest czas, zobaczymy... Wkurza mnie to, że inaczej się czuję i mam jakieś wewnętrzne poczucie, że mogło się udać ale biorę castangusa cały cykl i pewnie od niego jest inaczej
Przykro mi Trzymaj sięDziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg
O matko...bardzo mi przykro, trzymaj się i odezwij się jak będziesz na siłach.Dziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg
ja bardzo chce żeby tak było bo dokładnie 4 lata temu 21 lub 22 miałam 2 kreski i to napewno przez to teraz tak chce żeby było.też mam takie coś że mogło się udać zgaga od 2 dni a tak miałam w pierwszej ciazy 4 lata temu. Zgaga do samego końca. Ale na test I objawy chyba za wczesnie więc do poniedziałku przynajmniej zaczekam.