reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Podobno zarodek jest dość duży i grozi pęknięciem jajowodu. Najdziwniejsze jest to że kłucie mam po drugiej stronie Dam wam znać po wszystkim. :)

Dziękuję za trzymane kciuki.
Jejuu 😥 trzymaj się, jesteśmy z Tobą myślami!
Ale bardzo dobrze, że jednak pokonałaś swój strach przed szpitalem i pojechałaś.

Dziękuję że pytasz. 10.30 planowo, ale zapewne będzie u niego opóźnienie jak zwykle. Stresik jest i przed wynikiem i przed badaniem, ale mam świadomość, że to absolutna konieczność. Cieszę się, że wkońcu mogę je wykonać, bo od decyzji o badaniu już sporo czasu minęło i to była trudna droga, ewentualny ból wytrzymam , dam radę, staram się być dobrej myśli - a jak będzie zobaczymy jutro🙂
Oczywiście, że dasz radę 😊 ewentualny ból będzie chwilę. Kciuki ode mnie 🤞

A to nasza kolacja dzisiejsza zapiekanka😃😃

Załączniki

• 20240120_192013.jpg
    20240120_192013.jpg
    726,7 KB · Wyświetleń: 115
  • 20240120_192119.jpg
    20240120_192119.jpg
    728,5 KB · Wyświetleń: 115
reklama
U mnie też dziś dzień, w którym dieta nie obowiązuje. Właśnie wjechała domowa pizza, a nawet dwie 🤤
Zobacz załącznik 1604627
ale apetyczna 😍 chociaż ja akurat już jestem najedzona po kurek, wpadli rodzice i świętowaliśmy urodziny brata wiec obiadek, tort, ciasteczko 🙈 ale zaraz idę na trzon to coś się chociaż spali 🤣

Do góry