Leanne
Fanka BB :)
Ojej przykro. Trzymaj sie dzielnie!Dziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej przykro. Trzymaj sie dzielnie!Dziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg
Bardzo mi przykro trzymam kciuki za zabieg by wszystko dobrze poszłoPodobno zarodek jest dość duży i grozi pęknięciem jajowodu. Najdziwniejsze jest to że kłucie mam po drugiej stronie Dam wam znać po wszystkim.
Dziękuję za trzymane kciuki.
Trzymaj sięDziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg
Jejuu trzymaj się, jesteśmy z Tobą myślami!Podobno zarodek jest dość duży i grozi pęknięciem jajowodu. Najdziwniejsze jest to że kłucie mam po drugiej stronie Dam wam znać po wszystkim.
Dziękuję za trzymane kciuki.
Oczywiście, że dasz radę ewentualny ból będzie chwilę. Kciuki ode mnieDziękuję że pytasz. 10.30 planowo, ale zapewne będzie u niego opóźnienie jak zwykle. Stresik jest i przed wynikiem i przed badaniem, ale mam świadomość, że to absolutna konieczność. Cieszę się, że wkońcu mogę je wykonać, bo od decyzji o badaniu już sporo czasu minęło i to była trudna droga, ewentualny ból wytrzymam , dam radę, staram się być dobrej myśli - a jak będzie zobaczymy jutro
PrzytulamDziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg
u mnie czasem pms wjezdza rowno z końcem dni płodnych dobra, cały dzień mnie nie było, czas nadrobićU mnie pms wyjątkowo wcześnie. Mąż powinien mi dziękować, że jeszcze żyje.
A co to za pysznosci?A to nasza kolacja dzisiejsza zapiekanka
ale apetyczna chociaż ja akurat już jestem najedzona po kurek, wpadli rodzice i świętowaliśmy urodziny brata wiec obiadek, tort, ciasteczko ale zaraz idę na trzon to coś się chociaż spaliU mnie też dziś dzień, w którym dieta nie obowiązuje. Właśnie wjechała domowa pizza, a nawet dwie
Zobacz załącznik 1604627