Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko!! Trzymaj się ciepło!! Strasznie Ci współczuję... przesyłam dużo dobrych myśli. Bądź silnaDziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg
Dziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg
trzymaj sięDziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg
Dobrze ze pojechalas. Trzymaj sieDziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg
Trzymaj się i jak coś to pisz. Jest nas dużo, niestetyDziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg
Dziękuję że pytasz. 10.30 planowo, ale zapewne będzie u niego opóźnienie jak zwykle. Stresik jest i przed wynikiem i przed badaniem, ale mam świadomość, że to absolutna konieczność. Cieszę się, że wkońcu mogę je wykonać, bo od decyzji o badaniu już sporo czasu minęło i to była trudna droga, ewentualny ból wytrzymam , dam radę, staram się być dobrej myśli - a jak będzie zobaczymy jutro@anyżowe_love o której mamy jutro trzymać kciuki? Jak się czujesz przed drożnością?
Bardzo mi przykro. Trzymaj się. Koniecznie daj nam znać po jak już będziesz na siłach jak się czujesz.Dziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg
Podobno zarodek jest dość duży i grozi pęknięciem jajowodu. Najdziwniejsze jest to że kłucie mam po drugiej stronie Dam wam znać po wszystkim.Bardzo mi przykro. Trzymaj się. Koniecznie daj nam znać po jak już będziesz na siłach jak się czujesz.
Szybka decyzja o zabiegu, czym spowodowana?
Okrągła blacha do pizzy z dealza.Co to za blacha na której pieczesz?
Przykro miDziewczyny u mnie CP jednak jeszcze dziś zabieg