reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Teraz 6 miesięcy musisz czekać prawda? Ja od razu miałam operację, bo ciąża już była tak duża że cały jajowodów zniszczyła

Tak, pół roku trzeba czekać bo mtx jest bardzo teratogenny
Tak, ale już w sumie napisałam wyżej co o tym myślę. Może gdyby to nie była pierwsza ciąża, tylko kolejne dziecko to inaczej bym na to patrzyła

reklama
Cześć Dziewczyny, nie zapisywałam się na testowanie, bo jestem na etapie in vitro i udzielam się tam na forach, natomiast 10 dpt zrobiłam betę i była równa 2,5, to znaczy, że coś się ruszyło, czy w ogóle nic, dzisiaj jest 12 dpt i test biały jak śnieg, więc raczej nic się nie udało.
no jeśli 10 dpt była beta 2,5 a teraz nic nie ma to raczej się nie udało. Przykro mi :(

W poprzednim związku tak miałam 🤷 on miał strasznie niskie libido, właściwie to było trochę "czekając na sobotę" 🤦 jak miałam potrzeby to radziłam sobie sama, bo z nim ten seks akurat też był mocno słaby (wtedy nie miałam świadomości, że jest tak słabo). Dzięki temu nie było spin ale nie znalazłam sposobu na podkręcenie libido 🤷 niby korzeń macy tak działa 🤔 ale na nim nie stosowałam.
Przepraszam, nie żebym się śmiała z tematu bo to bardzo ważna kwestia ale przypomniał mi się film "Czekając na sobotę", a raczej dokument 🤣🤣 kto oglądał ten wie 🤫

Czasami próbuje, ale czuję się wtedy jakbym prosiła się o seks, jakbym go do czegoś miała zmuszać. Ostatnio 2/3 razy odrzucił moje próby i chwilowo się poddaje. Potem się źle z tym czuję
A rozmawialiście już na temat związku? Nie chodzi mi tu o starania..przepraszam, nie chce Cię urazić ale ewidentnie nie jesteś szczęśliwa w tej relacji 😔 wszystko może się polepszyć ale chęci muszą być z obu stron

Cześć Dziewczyny, nie zapisywałam się na testowanie, bo jestem na etapie in vitro i udzielam się tam na forach, natomiast 10 dpt zrobiłam betę i była równa 2,5, to znaczy, że coś się ruszyło, czy w ogóle nic, dzisiaj jest 12 dpt i test biały jak śnieg, więc raczej nic się nie udało.
A ile dni miał zarodek?

reklama
Do góry