reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Wyszło jak wyszło, mam felerną partie pinków i tyle 🤷. Znalazłam przy porządkach pinka z tej serii z zeszłego miesiąca. One wszystkie mają taki cień 🙂 także temat zamknięty 🙂
Akurat zamówiłam z Waszego polecenia jakieś 2 tyg temu całą paczkę pinków 😏 żeby nie używać już testeo.
Taka mam, masz jeszcze gdzieś oznaczenie swojej partii?

Załączniki

• IMG_20240120_105222.jpg
    IMG_20240120_105222.jpg
    94,3 KB · Wyświetleń: 48
Ja przy CP też na początku miałam dobre przyrosty, dopiero później się skopały. Ale to nie na takim etapie, beta dopiero w 8tc dobiła do 1500
Ja tyle to miałam dopiero po pierwszej dawce mtx bo bardzo szybko wykryto cp, więc nie wiem, ale jestem już bardzo wyczulona i wiem dokładnie co zrobię jak tylko będę już mogła

@aurii_orelii w wolnej chwili zmień mi proszę termin na 31.01 🙈

Owu tuż tuż, test nie pozostawia watpliwosci i dzisiaj w końcu zaczął mnie jajnik bolec jak zazwyczaj. No i ma to nawet sens, jeśli w zeszły piątek największy pęcherzyk miał 10mm, to mógł sobie powoli przyrastać.. wtedy zakładając że owu jutro to za tydzień w niedziele w 7 dpo nie zrobię nigdzie progesteronu, pójdę w poniedziałek żeby potwierdzić czy była owu na pewno 🙈Zobacz załącznik 1604493
W takim razie do dzieła 😎 owu w weekend to najlepsze, co może być 😎

A tak zapytam. Jakbyś na przykład Ty zainicjowała jak on siedzi na telefonie, to wtedy też nieugięty i nie chce?
Czasami próbuje, ale czuję się wtedy jakbym prosiła się o seks, jakbym go do czegoś miała zmuszać. Ostatnio 2/3 razy odrzucił moje próby i chwilowo się poddaje. Potem się źle z tym czuję

Czasami próbuje, ale czuję się wtedy jakbym prosiła się o seks, jakbym go do czegoś miała zmuszać. Ostatnio 2/3 razy odrzucił moje próby i chwilowo się poddaje. Potem się źle z tym czuję
Nie chcę być wredna ale to dobrze nie wróży. Ja zmarnowałam 7 lat życia na "kiedyś to się zmieni", "kiedy będzie się o mnie troszczył" itp. Dzisiaj nie muszę się o nic prosić, dzisiaj mąż o mnie zabiega, ja o niego 🤷 oboje dbamy o temperaturę w związku i dążymy do wspólnego spędzania czasu, ograniczamy sobie używanie telefonów, bo to niszczy relacje 🙂. Nie wyobrażam sobie znów się zastanawiać, czy jestem dla partnera atrakcyjna itd. Zgrozo jak sobie przypomnę ochrzan, bo się zaśmiałam w trakcie seksu 🤦 dzisiaj mój mąż śmieje się ze mną 😁

Ja tyle to miałam dopiero po pierwszej dawce mtx bo bardzo szybko wykryto cp, więc nie wiem, ale jestem już bardzo wyczulona i wiem dokładnie co zrobię jak tylko będę już mogła
Jak długo po tym leku musiałaś się wstrzymać że staraniami?
Ja strasznie się boje że to mogliby mi podać, a w internecie gdzieś wyczytałam że to aż na pół roku trzeba zapomnieć o staraniach :( chyba bym się kompletnie załamała jakbym tyle musiała odłożyć. Nie wiem ile w tym prawdy.

reklama
Teraz 6 miesięcy musisz czekać prawda? Ja od razu miałam operację, bo ciąża już była tak duża że cały jajowodów zniszczyła
Jak długo po tym leku musiałaś się wstrzymać że staraniami?
Ja strasznie się boje że to mogliby mi podać, a w internecie gdzieś wyczytałam że to aż na pół roku trzeba zapomnieć o staraniach :( chyba bym się kompletnie załamała jakbym tyle musiała odłożyć. Nie wiem ile w tym prawdy.
Tak, pół roku trzeba czekać bo mtx jest bardzo teratogenny

Do góry