LadyCaro
Fanka BB :)
dziś juz mnie zaczął brzuch okresowo bolić, także czekamale jestes twarda, szacun
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziś juz mnie zaczął brzuch okresowo bolić, także czekamale jestes twarda, szacun
W poprzednim związku tak miałam on miał strasznie niskie libido, właściwie to było trochę "czekając na sobotę" jak miałam potrzeby to radziłam sobie sama, bo z nim ten seks akurat też był mocno słaby (wtedy nie miałam świadomości, że jest tak słabo). Dzięki temu nie było spin ale nie znalazłam sposobu na podkręcenie libido niby korzeń macy tak działa ale na nim nie stosowałam.Mam pytanie… Czy któraś z was ma sporo większe libido i potrzeby niż partner? Jak sobie z tym radzicie? Dla mojego partnera raz w tygodniu to dużo/wystarczy. Dwa tygodnie abstynencji czy dłużej też nie stanowią absolutnie żadnego problemu. A mnie po kilku dniach nosi…
U mnie jest odwrotnie... Mąż by mógł po dwa razy dziennie, a dla mnie raz na 2-3 dni jest wystarczająco. Czasem się zdarzy, że 3-4 dni pod rząd ale taką chcicę mam tylko w płodneMam pytanie… Czy któraś z was ma sporo większe libido i potrzeby niż partner? Jak sobie z tym radzicie? Dla mojego partnera raz w tygodniu to dużo/wystarczy. Dwa tygodnie abstynencji czy dłużej też nie stanowią absolutnie żadnego problemu. A mnie po kilku dniach nosi…
Raz na 2-3 dni to byłoby cudownie, ale raz na 2 tygodnie to mnie nosiU mnie jest odwrotnie... Mąż by mógł po dwa razy dziennie, a dla mnie raz na 2-3 dni jest wystarczająco. Czasem się zdarzy, że 3-4 dni pod rząd ale taką chcicę mam tylko w płodne
My się właśnie jeszcze nie zaczęliśmy starać i przy seksie 2 razy w miesiącu to słabo to widzęu nas też starania zniszczyły libido. Nigdy nie było jakieś zawrotne, ale w oststnich miesiącach serio było słabo. Ale w tym miesiącu naooglądałam sie Bridgertonów i tam się ciągle bzykają i rozkręciło mnie to
Moje zamówione również taki cień posiadaja.Wyszło jak wyszło, mam felerną partie pinków i tyle . Znalazłam przy porządkach pinka z tej serii z zeszłego miesiąca. One wszystkie mają taki cień także temat zamknięty