reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Znowu jedyne co możemy doradzic to rozmowa z partnerem :( tak jak my tutaj mówimy o staraniach jako przyczyna spadku libido, tak twój partner tez pewnie ma jakiś powód…
Albo zwyczajnie skupia się na czymś innym. Ja jak wpadałam w wir pracy to też miałam seks w głębokim poważaniu 🤷 a jestem osobą z raczej wyższym libido

Znowu jedyne co możemy doradzic to rozmowa z partnerem :( tak jak my tutaj mówimy o staraniach jako przyczyna spadku libido, tak twój partner tez pewnie ma jakiś powód…
No czekam na rozmowę. Dzisiaj wyjście więc może w przyszłym tygodniu się zbierze. Ja już próbowałam kilka razy więc teraz poczekam aż on zacznie

@aurii_orelii w wolnej chwili zmień mi proszę termin na 31.01 🙈

Owu tuż tuż, test nie pozostawia watpliwosci i dzisiaj w końcu zaczął mnie jajnik bolec jak zazwyczaj. No i ma to nawet sens, jeśli w zeszły piątek największy pęcherzyk miał 10mm, to mógł sobie powoli przyrastać.. wtedy zakładając że owu jutro to za tydzień w niedziele w 7 dpo nie zrobię nigdzie progesteronu, pójdę w poniedziałek żeby potwierdzić czy była owu na pewno 🙈
4757D4AC-8338-42B5-8878-630582774571.jpeg

On po kąpieli idzie do łóżka i siedzi godzinę czy więcej w telefonie. A potem zmęczony idzie spać
Ech serio macie duuużo do przegadania w Waszym związku 🙈 pamiętaj, że dokładanie dziecka to też kolejne duże zobowiązanie, stres i nerwy, przepracujcie najpierw bieżące problemy 🙈

Na ostatniej wizycie raczej wykluczała pozamaciczną, bo pierwsze przyrosty z początku ciąży były ok. Później co się pokomplikowalo. Zobaczę jak będzie w razie gdybym źle się czuła czy coś się zaczęło dziać to podaje na IP, chociaż bardzo bym chciała uniknąć tego szpitala :/
Dziewczyny leżące ze mną tez miały dobre przyrosty :( lepiej sprawdzić

reklama
Do góry