reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Człowiek "młody", głupi....to i sika szybko 🙈🤦 pewnie zrobiłabym betę dla świętego spokoju, bo miałam iść na proga ale nie mogę wyjść z domu 😔
Pewnie ktoś zobaczy to co ja, ktoś nic 😂 nie dziwota, w ogóle ciężko złapać dziada telefonem 🤷 i teraz myślę, czy testowa sobie znów robi jaja, czy jednak nie
Ja widzę na ostatnim 🤞🤞🤞

Boże dramat...

Ja teraz po poronieniu jak napisałam do kierowniczki co się stało to mi odpisała "przykro mi, ale skoro do nas wracasz to uzupełnij wniosek urlopowy na przyszły rok".

Także tak.

Za to mój mąż jak u siebie w pracy powiedział, to zaraz się wszyscy rzucili, pytali jak mogą pomóc, rozmawiali z nim dużo itd... Trochę to przykre
Współczuję Wam. U mnie na szczęście było więcej zrozumienia. Przełożona zapewniała mnie żebym się o nic je martwiła, pytaka jak się czuje, więc bardzo w porządku.

Współczuję Wam. U mnie na szczęście było więcej zrozumienia. Przełożona zapewniała mnie żebym się o nic je martwiła, pytaka jak się czuje, więc bardzo w porządku.
To super trafiłaś. Dobrze, że są tacy ludzie :)

Ja swojej pracy nie znoszę, już od dłuższego czasu rozglądałam się za inną, ale teraz jak zobaczyłam że nie jestem w ogóle ważna dla nikogo tam, zaczęłam szukać już na poważnie.

Człowiek "młody", głupi....to i sika szybko 🙈🤦 pewnie zrobiłabym betę dla świętego spokoju, bo miałam iść na proga ale nie mogę wyjść z domu 😔
Pewnie ktoś zobaczy to co ja, ktoś nic 😂 nie dziwota, w ogóle ciężko złapać dziada telefonem 🤷 i teraz myślę, czy testowa sobie znów robi jaja, czy jednak nie
Coś tu dostrzegam, może coś być na rzeczy 🤞😊

reklama
To super trafiłaś. Dobrze, że są tacy ludzie :)

Ja swojej pracy nie znoszę, już od dłuższego czasu rozglądałam się za inną, ale teraz jak zobaczyłam że nie jestem w ogóle ważna dla nikogo tam, zaczęłam szukać już na poważnie.
No trzeba uciekać w takiej sytuacji. Mam nadzieję, że coś fajnego się znajdzie ☺️ Ja swojej pracy też nie lubię, ale ludzie tam są super i trudno mi się rozstać.

Do góry