reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Człowiek "młody", głupi....to i sika szybko 🙈🤦 pewnie zrobiłabym betę dla świętego spokoju, bo miałam iść na proga ale nie mogę wyjść z domu 😔
Pewnie ktoś zobaczy to co ja, ktoś nic 😂 nie dziwota, w ogóle ciężko złapać dziada telefonem 🤷 i teraz myślę, czy testowa sobie znów robi jaja, czy jednak nie
Na ostatnim zdjęciu widzę duszka ☺️

Człowiek "młody", głupi....to i sika szybko 🙈🤦 pewnie zrobiłabym betę dla świętego spokoju, bo miałam iść na proga ale nie mogę wyjść z domu 😔
Pewnie ktoś zobaczy to co ja, ktoś nic 😂 nie dziwota, w ogóle ciężko złapać dziada telefonem 🤷 i teraz myślę, czy testowa sobie znów robi jaja, czy jednak nie
U mnie coś tam na telefonie widać 😁 ale koloru niestety nie dostrzegam czy to różowy 😛 czekam na rozwój wydarzeń 😁

A ja mam pytanie do dziewczyn po inseminacji. Jakie zalecenia dostałyście po? Pamiętam, że @aurii_orelii pisałaś o tym, że możesz brać ciepłych kąpieli. Do tego jakieś oszczędzanie się? Cokolwiek? Czy żyć jak zawsze? 🙂

A ja mam pytanie do dziewczyn po inseminacji. Jakie zalecenia dostałyście po? Pamiętam, że @aurii_orelii pisałaś o tym, że możesz brać ciepłych kąpieli. Do tego jakieś oszczędzanie się? Cokolwiek? Czy żyć jak zawsze? 🙂
Żyć jak zawsze. Ja po inseminacji w sylwestra i tydzień później nawet piłam lampkę wina 😏

W karcie informacyjnej w zaleceniach miałam wpisany oszczędzający tryb życia i przyjmowanie leków zgodnie z rozpiską :)
I najlepsze zalecenie - wykonanie testu za 14 dni 😁

reklama
Miałam zalecenie żeby się za mocno nie przeciążać i uważać na upały bo miałam robione latem.

Do góry