wrobelmm
Fanka BB :)
Nie-dziękujęNo to trzymam kciuki ja w takich chwilach odpalam zawsze jakiś odcinek serialu na telefonie, żeby czas się nie dłużył
Ja będę nadrabiała robotę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie-dziękujęNo to trzymam kciuki ja w takich chwilach odpalam zawsze jakiś odcinek serialu na telefonie, żeby czas się nie dłużył
A kiedy testujesz?ja też kompletnie nie mogę się obudzić. A teraz zjadłam to już w ogóle zasypiam
Dla mnie game changerem owsiankowym jest zblendowanie płatków, robi się wtedy taki bardziej „budyń” Trzymam bardzo kciuki, żeby przygotowania jednak nie były potrzebne i komisja ds cieni czeka na testy do ocenyJa dzisiaj 8 dzień po drugim IUI. Wydaje mi się że już ovitrelle się wypłukało, więc przede mną weekend dopatrywania się nowych kreseczek
Wczoraj bylismy z mężem na pierwszej wizycie u nowej lekarki od niepłodności pod kątem przygotowania do ivf. Mamy plan działania jeśli teraz się nie uda. Od dzisiaj trzymam dietę i wprowadzam ruch codziennie (oprócz treningu dwa razy w tygodniu z trenerem personalnym). I nagle moja nienawiść do owsianek jakoś tak zmalała i nawet zjadłam śniadanie ze smakiem. Oby tak dalej
O tak, czekamyDla mnie game changerem owsiankowym jest zblendowanie płatków, robi się wtedy taki bardziej „budyń” Trzymam bardzo kciuki, żeby przygotowania jednak nie były potrzebne i komisja ds cieni czeka na testy do oceny
Nic mi nie mów ...głupia sobie dzisiaj nasikałam i nie zgadniesz jest cień testowej, oczywiście w tej partii pinków mnie nie dziwi ale już mam taki szept z tyłu głowy....a może będzie ciemniećdzień dobry ) mi się dziś śniły dwie wyraźne kreski ) mam nadzieje, ze to sen proroczy ))
Ja dzisiaj 8 dzień po drugim IUI. Wydaje mi się że już ovitrelle się wypłukało, więc przede mną weekend dopatrywania się nowych kreseczek
Wczoraj bylismy z mężem na pierwszej wizycie u nowej lekarki od niepłodności pod kątem przygotowania do ivf. Mamy plan działania jeśli teraz się nie uda. Od dzisiaj trzymam dietę i wprowadzam ruch codziennie (oprócz treningu dwa razy w tygodniu z trenerem personalnym). I nagle moja nienawiść do owsianek jakoś tak zmalała i nawet zjadłam śniadanie ze smakiem. Oby tak dalej
Czyżby szpital uniwersytecki? W nich nie muszą pytać, idąc do szpitala uniwersyteckiego z góry wyrażasz zgodę na studentów. Brutalne ale takie przepisyWtf?
Aleb szczerze powiem, że podczas poronienia, to się nie myśli. Tylko odliczasz kiedy to się skończy.
Do mnie na USG w poronionej ciąży w 13 tyg. zaprosili cała rzesze studentów i lekarz kazał studentce zrobić USG. Przy mnie pytali: Jak to jest możliwe, że taka ciąża się poroniła.
Ja byłam w fatalnym stanie psychicznym, po nocy z serią tabletek poronnych i nikt mnie o zdanie nie zapytał
Taaak, ale oczywiście podczas badania to do mnie doszłoCzyżby szpital uniwersytecki? W nich nie muszą pytać, idąc do szpitala uniwersyteckiego z góry wyrażasz zgodę na studentów. Brutalne ale takie przepisy
Tzn. ja uważam, że mimo wszystko szacunek do drugiego człowieka się należy i chociaż informacja "bardzo Panią przepraszam, ale oni muszą się uczyć" , brak komentarzy zbędnych przy pacjentce itd. ale to już kultura lekarzaTaaak, ale oczywiście podczas badania to do mnie doszło
Było mi przykro, jednak wiadomo, że czegoś ich to nauczyło. Zebrał ich dużo, bo to w rzeczywistości był rzadki przypadek.