reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ja dzisiaj 8 dzień po drugim IUI. Wydaje mi się że już ovitrelle się wypłukało, więc przede mną weekend dopatrywania się nowych kreseczek :)

Wczoraj bylismy z mężem na pierwszej wizycie u nowej lekarki od niepłodności pod kątem przygotowania do ivf. Mamy plan działania jeśli teraz się nie uda. Od dzisiaj trzymam dietę i wprowadzam ruch codziennie (oprócz treningu dwa razy w tygodniu z trenerem personalnym). I nagle moja nienawiść do owsianek jakoś tak zmalała i nawet zjadłam śniadanie ze smakiem. Oby tak dalej :)
Dla mnie game changerem owsiankowym jest zblendowanie płatków, robi się wtedy taki bardziej „budyń” 😄 Trzymam bardzo kciuki, żeby przygotowania jednak nie były potrzebne 🤞🏻 i komisja ds cieni czeka na testy do oceny 🤞🏻

Ja dzisiaj 8 dzień po drugim IUI. Wydaje mi się że już ovitrelle się wypłukało, więc przede mną weekend dopatrywania się nowych kreseczek :)

Wczoraj bylismy z mężem na pierwszej wizycie u nowej lekarki od niepłodności pod kątem przygotowania do ivf. Mamy plan działania jeśli teraz się nie uda. Od dzisiaj trzymam dietę i wprowadzam ruch codziennie (oprócz treningu dwa razy w tygodniu z trenerem personalnym). I nagle moja nienawiść do owsianek jakoś tak zmalała i nawet zjadłam śniadanie ze smakiem. Oby tak dalej :)
🤞🤞🤞🤞

Wtf? 😮

Aleb szczerze powiem, że podczas poronienia, to się nie myśli. Tylko odliczasz kiedy to się skończy.

Do mnie na USG w poronionej ciąży w 13 tyg. zaprosili cała rzesze studentów i lekarz kazał studentce zrobić USG. Przy mnie pytali: Jak to jest możliwe, że taka ciąża się poroniła.
Ja byłam w fatalnym stanie psychicznym, po nocy z serią tabletek poronnych i nikt mnie o zdanie nie zapytał 🤷‍♀️
Czyżby szpital uniwersytecki? W nich nie muszą pytać, idąc do szpitala uniwersyteckiego z góry wyrażasz zgodę na studentów. Brutalne ale takie przepisy 🤷🏻‍♀️

Czyżby szpital uniwersytecki? W nich nie muszą pytać, idąc do szpitala uniwersyteckiego z góry wyrażasz zgodę na studentów. Brutalne ale takie przepisy 🤷🏻‍♀️
Taaak, ale oczywiście podczas badania to do mnie doszło 😬
Było mi przykro, jednak wiadomo, że czegoś ich to nauczyło. Zebrał ich dużo, bo to w rzeczywistości był rzadki przypadek.

reklama
Taaak, ale oczywiście podczas badania to do mnie doszło 😬
Było mi przykro, jednak wiadomo, że czegoś ich to nauczyło. Zebrał ich dużo, bo to w rzeczywistości był rzadki przypadek.
Tzn. ja uważam, że mimo wszystko szacunek do drugiego człowieka się należy i chociaż informacja "bardzo Panią przepraszam, ale oni muszą się uczyć" , brak komentarzy zbędnych przy pacjentce itd. ale to już kultura lekarza 😔

Do góry