wrobelmm
Fanka BB :)
Noszę zbyt małą torebkęTo jeszcze nie zabierasz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noszę zbyt małą torebkęTo jeszcze nie zabierasz ?
No ja już nawet nie wydawałam się z babka w dyskusje lekarza u którego byłam nazwała starym dziadem, a lekarkę od drożności zsumowała, że Ci młodzi lekarze dla pieniędzy zrobią wszystkoszczególnie interesuje mnie fragment
Nie wiem kurvva, stąd, że zrobili drożność?
Jakbym ja testy zamawiała nawet 30 szt, to ważne by data ważności nie była krótsza niż 12 dniTeż je kupiłam i też mam datę do 8.2025
Nie napisałam Wam o tej mojej dzisiejszej wizycie - poszłam do lekarza z pzu, bo akurat znalazł się termin.
Wchodzę, tłumaczę o co chodzi i dochodzimy do momentu, gdy mówię, że wczoraj dostałam miesiaczke, więc potrzebuję sprawdzić czy ta torbiel jeszcze jest.
Lekarz: to pani jeszcze krwawi?
Ja: no tak
Lekarz: to nie powinniśmy robić badania
Ja: nie ma wyjścia - musi być zrobione dzisiaj
Lekarz: ale tutaj nawet nie ma nikogo, kto mógłby posprzątać jeśli pani mocno krwawi
Kurtyna
no ja z takich dziwnych opcji to pamiętam tą, gdzie po kilku miesiącach starań dostałam znów okres i byłam załamana, Poszłam do nowego lekarza, chciałam drożność. A on na wstępie powiedział "próbowała Pani z innym? Pomaga". Dziewczyna przychodzi pierwszy raz, zaryczana i słyszy takie słowa...
Ok. Przyjmuję wytłumaczenieNoszę zbyt małą torebkę
Mi to po pierwszym poronieniu rzuciła pielęgniarka w pracy, że czas chłopa zmienić, a nie badania wymyślaćno ja z takich dziwnych opcji to pamiętam tą, gdzie po kilku miesiącach starań dostałam znów okres i byłam załamana, Poszłam do nowego lekarza, chciałam drożność. A on na wstępie powiedział "próbowała Pani z innym? Pomaga". Dziewczyna przychodzi pierwszy raz, zaryczana i słyszy takie słowa...
przecież to jest straszne. Człowiek w złym stanie psychicznym, a ktoś Ci powie takie okropne rzeczy. No nie mieści mi się w głowieMi to po pierwszym poronieniu rzuciła pielęgniarka w pracy, że czas chłopa zmienić, a nie badania wymyślać
Ja pierdole, mój stary ma wyniki idealne. A ja mam wszystkie pojebane.Mi to po pierwszym poronieniu rzuciła pielęgniarka w pracy, że czas chłopa zmienić, a nie badania wymyślać