reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Nie napisałam Wam o tej mojej dzisiejszej wizycie - poszłam do lekarza z pzu, bo akurat znalazł się termin.

Wchodzę, tłumaczę o co chodzi i dochodzimy do momentu, gdy mówię, że wczoraj dostałam miesiaczke, więc potrzebuję sprawdzić czy ta torbiel jeszcze jest.
Lekarz: to pani jeszcze krwawi?
Ja: no tak
Lekarz: to nie powinniśmy robić badania
Ja: nie ma wyjścia - musi być zrobione dzisiaj
Lekarz: ale tutaj nawet nie ma nikogo, kto mógłby posprzątać jeśli pani mocno krwawi

Kurtyna 🤦‍♀️
Keanu Reeves Reaction GIF by Bounce

no ja z takich dziwnych opcji to pamiętam tą, gdzie po kilku miesiącach starań dostałam znów okres i byłam załamana, Poszłam do nowego lekarza, chciałam drożność. A on na wstępie powiedział "próbowała Pani z innym? Pomaga". Dziewczyna przychodzi pierwszy raz, zaryczana i słyszy takie słowa...

Co za ….. 🤬🤬🤬

no ja z takich dziwnych opcji to pamiętam tą, gdzie po kilku miesiącach starań dostałam znów okres i byłam załamana, Poszłam do nowego lekarza, chciałam drożność. A on na wstępie powiedział "próbowała Pani z innym? Pomaga". Dziewczyna przychodzi pierwszy raz, zaryczana i słyszy takie słowa...
Mi to po pierwszym poronieniu rzuciła pielęgniarka w pracy, że czas chłopa zmienić, a nie badania wymyślać 🤦

reklama
Do góry