reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Właśnie próbowałam i położna też mi odmówiła. Podobno po konsultacji na czacie nie może wystawić skierowania... Czekam na teleporade z ginekologiem. Paranoja za co oni kasę biorą
Bzdura. Nie raz mi wystawiali skierowania na czacie, położna rowniez.. nie na bete co prawda, ale na inne badania. To jest chore, ze się trzeba o to prosić 😡

reklama
Bzdura. Nie raz mi wystawiali skierowania na czacie, położna rowniez.. nie na bete co prawda, ale na inne badania. To jest chore, ze się trzeba o to prosić 😡
No porażka jestem wściekła. Nie mówię jakbym nie miała podstawy, a tu jednak boje się żeby to się nie okazało poronienie zatrzymane. Spokojniejsza bym była gdybym widziała że beta dalej spada. Kolejny raz płacić poza Luxmed za kilka pomiarów bety mi się nie uśmiecha. Zobaczę co po 17 powie ginekolog który ma aż 3 gwiazdki na znanym lekarzu....

No porażka jestem wściekła. Nie mówię jakbym nie miała podstawy, a tu jednak boje się żeby to się nie okazało poronienie zatrzymane. Spokojniejsza bym była gdybym widziała że beta dalej spada. Kolejny raz płacić poza Luxmed za kilka pomiarów bety mi się nie uśmiecha. Zobaczę co po 17 powie ginekolog który ma aż 3 gwiazdki na znanym lekarzu....
Tylko dodaj wcześniej wszystkie wyniki itp na portal pacjenta, żeby się nie doczepił. Trzymam kciuki 😔

Oni sobie w kulki lecą. Trzeba się o wszystko prosić i z łaską się czasem dostaje. Też mnie to strasznie denerwuje! 😠 Oby wszystko było dobrze 🤞

Dziewczyny a tak w ogóle to ja mam ten pakiet w Luxmed z tymi wszystkimi badaniami i pytanie jak najlepiej dostać na nie skierowanie?

Dziewczyny a tak w ogóle to ja mam ten pakiet w Luxmed z tymi wszystkimi badaniami i pytanie jak najlepiej dostać na nie skierowanie?
Ja też mam dużo w pakiecie, ale jak prosiłam o skierowanie na badania hormonalne to mi ginekolog powiedziała ze dają je tylko w przypadkach zaburzeń z miesiaczkowaniem

Tylko dodaj wcześniej wszystkie wyniki itp na portal pacjenta, żeby się nie doczepił. Trzymam kciuki 😔
Dzięki, dodam wszystko. Jak mi nie wystawi skierowań to tak tego nie zostawię nie mam ochoty 5 lekarzom opowiadać o swoim poronieniu, krwawieniu i usłyszeć że nie wypisze. Czasami mam wrażenie że place im a jest gorzej niż na NFZ. Zwłaszcza o ginekologach mam tu bardzo złe opinie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry