reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Miałam się nie udzielać w dramie, ale muszę.
To chyba trochę się wyjaśniło, dlaczego Cornelia na swojej drodze spotyka samych toksycznych ludzi. Moze są tak samo toksyczni jak my wszystkie ;) Może warto się zastanowić nad sobą czy to przypadkiem JA nie jestem toksyczna. A nie wszyscy dookoła...

reklama
No te najtańsze są ochydne - mi tez nie smakują. Tak, każda woda smakuje inaczej, szczególnie jak są wysokozmineralizowane. Nieraz te różnice są mniej lub bardziej subtelne. Ja to dosyć mocno wyczuwam, ale podstawą mojej pracy są kubki smakowe to tez pewnie inaczej. Polecam Ci kupić sobie kilka różnych butelek wód wysokozmineralizowanych i popróbować ze sobą nawzajem.
A ja np wody wysokozmineralizowanej nie jestem w stanie przełknąć 🙈😅

To chyba trochę się wyjaśniło, dlaczego Cornelia na swojej drodze spotyka samych toksycznych ludzi. Moze są tak samo toksyczni jak my wszystkie ;) Może warto się zastanowić nad sobą czy to przypadkiem JA nie jestem toksyczna. A nie wszyscy dookoła...
Aha?

Jestem na siebie zła za ten wczorajszy test owulacyjny. I jeszcze dziś strasznie mnie sutki bolą, tzn są tkliwe bardzo. Coś może się przestawia. W poniedziałek mam wizytę j ginekoga to coś się dowiem. A możliwe są 2 owulacje w cyklu??? W 1 cyklu po odstawieniu miałam taki objaw z sutkami. A przy anty pobolewały ale raczej całe, a tu sutki🙂
A możesz przypomnieć od kiedy odstawiłaś antykoncepcje?

reklama
Miałam już nic nie pisać, ale zrobiło mi się bardzo przykro, czytając twoją wiadomość.
Możesz o mnie myśleć, co chcesz, nie zabronię ci tego, ale nigdy nie byłam toksyczna, nie jestem i nie będę. To, że ktoś nie zgadza się z Wami nie oznacza, że jest toksyczny. To, że dla mnie ta wiadomość była przekroczeniem granic społeczności i to zakomunikowałam również nie jest toksycznością. Mam prawo reagować.
Toksyczne dla mnie jest szydzenie z ludzi, wyśmiewanie i właśnie takie wiadomości jak teraz Twoja.

Do góry