LadyCaro
Fanka BB :)
Ale czy słowa "refleksja nad sobą" coś Ci mówią? Czy też są toksyczne?Miałam już nic nie pisać, ale zrobiło mi się bardzo przykro, czytając twoją wiadomość.
Możesz o mnie myśleć, co chcesz, nie zabronię ci tego, ale nigdy nie byłam toksyczna, nie jestem i nie będę. To, że ktoś nie zgadza się z Wami nie oznacza, że jest toksyczny. To, że dla mnie ta wiadomość była przekroczeniem granic społeczności i to zakomunikowałam również nie jest toksycznością. Mam prawo reagować.
Toksyczne dla mnie jest szydzenie z ludzi, wyśmiewanie i właśnie takie wiadomości jak teraz Twoja.
Nie jestem jedyną osobą, która tak myśli. Dla mnie to jest szokiem, że może Ci iluś ludzi tlumaczyć, że nikt nie miał nic złego na myśli, dostałaś na tym wątku masę wsparcia a teraz wyzywasz wszystkich od toksyków. Zasnatów się po prostu nad sobą i swoim zachowaniem. (pewnie też toksyczne i przykre). Sorry, jeśli oczekujesz, ze każdy całe życie będzie się nad Tobą użalał, głaskał po głowie i przynzawał Ci rację to niestety srogo się rozczarujesz.
Ostatnia edycja: