amusedxxx
Moderator
A teścik był?A ja dalej czekam na
Cudownie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A teścik był?A ja dalej czekam na
Cudownie..
A to wredna małpa!A ja dalej czekam na
Cudownie..
Ja to bardziej odebrałam jako atak na nas. Pisząc nie raz dziewczynie, że otacza się ludźmi, którzy źle na nią wpływają, ile stresu jej to przysporzyła to ona wyzywa nas od toksycznych to, że mamy inne zdanie nie oznacza, że ktoś nas może obrażaćokej rozumiem to. Ja rzeczywiście jestem nowa na forum, wiec może nie rozumiem kontekstu całej sytuacji. Po prostu z mojej perspektywy to wyglada tak, ze dziewczyna pisze w dosyć rozżalony sposób, ewidentnie nie kuma punktu widzenia i on ja w jakiś tam sposób rani, wiec nie rozumiałam po co w ogóle kontynuować ten wątek. Ale rozumiem, ze dla Was to już któraś sytuacja i tez macie dość.
rozumiem, ze to sugestia, ze ja nie jestem wyluzowana pisząc to, co pisze ? Czy źle interpretuje?A ja uważam, że każdy ma prawo do własnych poglądów i własnego zdania. Wolę szczery komentarz niż słodkopierdzące głaskanie po główce.
Jeśli ktoś pisze post na forum to powinien się liczyć, że może zostać skomentowany, nie zawsze tak jakbyśmy chcieli.
A napisanie komentarza, że otacza się dziwnymi ludźmi po jej historiach to nie brak empatii.
Polecam zamiast więcej empatii to więcej luzu bo wysoki poziom kortyzolu wpływa na problemy z płodnością.
Taaak, biały śnieżek za oknemA teścik był?
rozumiem. dzięki, że dałaś mi szerszy kontekstJa to bardziej odebrałam jako atak na nas. Pisząc nie raz dziewczynie, że otacza się ludźmi, którzy źle na nią wpływają, ile stresu jej to przysporzyła to ona wyzywa nas od toksycznych to, że mamy inne zdanie nie oznacza, że ktoś nas może obrażać
Raczej nie ma to nic wspólnego z owulacją, chyba , że masz tak zawsze po. Ogólnie zawsze jak zaczynamy się starać widzimy objawy, które wcześniej się zdarzały ale nie zwracałyśmy na to uwagiSłuchajcie, zmieniając temat. Jestem 4 DPO i obudziłam się dziś zalana potem jak nigdy - włosy tłuste, ciało aż śliskie od potu. Wczoraj tuż przed snem się myłam czy któraś z Was tez tak miewa?
nie ale śmieszy mnie gównoburza jaka powstała ze zwykłego komentarzrozumiem, ze to sugestia, ze ja nie jestem wyluzowana pisząc to, co pisze ? Czy źle interpretuje?