fckathy
Fanka BB :)
w tym cyklu nie sprawdzałam. A myślisz, ze powinnam?nigdy tak nie miałam a sprawdzałaś poziom hormonów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w tym cyklu nie sprawdzałam. A myślisz, ze powinnam?nigdy tak nie miałam a sprawdzałaś poziom hormonów?
Doskonale wiem o czym mówisz - ten stan to trochę jak wypalenie zawodowe. Ze swojego doświadczenia polecam rozmowę z psychologiem i złapanie oddechu - ja zrobiłam to zdecydowanie zbyt późno.Mimo, że bardzo bym chciala, zobaczyć zajebiscie tluste 2 kreski i żeby był z nich happy end. Już mnie powoli dusi ta droga starań o dziecko i niepowidzenia.
No, ostatnio to chyba w lipcu?Ale trzeba przyznać, że już dawno żadnej nie było - nuda trochę
A wspomniany wcześniej kortyzol badałaś? I pytam serio, bo wysoki kortyzol może objawiać się pogorszeniem jakości snu, potami i wybudzeniami nocnymi.w tym cyklu nie sprawdzałam. A myślisz, ze powinnam?
badałam, ale rok temu, wszystko było jak trzeba. Teraz będę miała kolejne badania hormonalne - kładą mnie do szpitala na dwie doby 3-6 dzień cyklu. No chyba, ze się z ciąża uda.A wspomniany wcześniej kortyzol badałaś? I pytam serio, bo wysoki kortyzol może objawiać się pogorszeniem jakości snu, potami i wybudzeniami nocnymi.
Mialam, miałam. Bez tego bym sobie nie poradziła z poronieniami. Chociaż mam psyche, która szybko się regeneruje.Doskonale wiem o czym mówisz - ten stan to trochę jak wypalenie zawodowe. Ze swojego doświadczenia polecam rozmowę z psychologiem i złapanie oddechu - ja zrobiłam to zdecydowanie zbyt późno.
Gdyby tego nie zrobili sami to wspomnij im o tym wybudzaniu i potach i zasugeruj badanie kortyzolu.badałam, ale rok temu, wszystko było jak trzeba. Teraz będę miała kolejne badania hormonalne - kładą mnie do szpitala na dwie doby 3-6 dzień cyklu. No chyba, ze się z ciąża uda.
Na b12 się nie znam, ale dołączam info z wartościowego profilu na insta. Ta Pani przekazuje naprawdę cenne informacje dla staraczekDziewczyny, nie kojarzę żebym to gdzieś tu super widziała to spytam - jak z poziomem B12 przy staraniach? Właśnie zrobiłam badania i czekam na wynik, bo mam znów objawy niedoboru. Czy to może przeszkadzać w zajściu? Oczywiście jeśli będzie niedobór to pewnie od razu wejdą znów zastrzyki, ale tak pytam z ciekawości
Jesteś wspaniała!
Poproszę na 29.01. będzie 7dpt, więc już coś musi być na rzeczy