MyszkaMiki30
Fanka BB :)
a to akurat nie prawda. Można mieć dwie owulacji w przeciągu kilku dni.nie są możliwe. Jeden cykl = jedna owulacja = jeden okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to akurat nie prawda. Można mieć dwie owulacji w przeciągu kilku dni.nie są możliwe. Jeden cykl = jedna owulacja = jeden okres
Miałam podobną sytuację - gdy koleżanka potrzebowała pomocy (jakiejkolwiek), czy rozmowy - wiedziała, gdzie szukać, ale po jakimś czasie zdałam sobie sprawę, że zawsze rozmawiamy o niej i ona nawet nie pytała o to, co u mnie, a gdy ja opowiadałam swoje, ta zbywała mnie półsłówkami i wracała do swojego tematuJa całe życie dochodzilam do pojęcia "wampiry energetyczne". Mam o tym świadomość już od około 2 lat i odcięłam się od kilku osób.
Niestety, od wielu jeszcze tej nici nie mogę przerwać. Chociaż mam świadomość, że relacja jest albo patologiczna albo jednostronna.
Trudno jest to zrobić, kiedy zna się tą osobę od wielu lat. Chociaż żyje z pełną świadomością, że popełniam błąd życia nie odcinając się. Natomiast jeśli relacja staje się jednostronna (aktualbie mam taką jedną), to zaczynam dokładnie tak samo postępować. Opisywałam moje uczucia danej osobie, na co dostawałam odpowiedź: ok i później leciała cala historyjka z jej problemami. Wypisywałam się początkowo, komentowałam. A później stwierdziłam, ale na kij? Zacznę odpisywać krótko: ok, aha, rozumiem.
Opcje są dwie. Albo relacja się zmieni, albo sama wygaśnie. W moim przypadku ta relacja się zmieniła, widocznie moja rozmowczyni była na tyle kumata, że sobie uświadomiła pewne kwestie.
Całkowicie się z Tobą zgadzamsama zakończyłam wieloletnią przyjaźń bo zrobiła się mocno toksyczna i jak mówisz "wyssała energię", żyje mi się o wiele lepiej. I jestem w tym wieku, że wolę mieć garstkę bliskich osób, ktorym ufam, kocham i są super niż milion znajomych, którzy są jak coś się potrzebuje.
gdzieś czytałam że możliwe. Chciałam poznać wasze histoie.a to akurat nie prawda. Można mieć dwie owulacji w przeciągu kilku dni.
No ja nie miałam raczej nigdy dwóch w jednym cyklu. Jeśli mialas pik wcześniej to bym się tym sugerowała objawy mogą mylić, u mnie np od owulacji do okresu juz boli podbrzusze praktycznie cały czas. Piersi różnie. Wszystko zależy od hormonówgdzieś czytałam że możliwe. Chciałam poznać wasze histoie.
Mi zawsze na afty pomagał dentoseptA co brałyście na opuchnieta twarz od dziąsła. Po wewn stronie policzka mam afte jest spuchnięte i zaczerwienione. Wczoraj kupiłam dentosept plyn ale może coś jescze możecie polecić?? Wiem że nie na temat ale może ktoś pomoże??
pokaż mi komentarz, w którym cisnęłam kornelkę? Bo sorry ale chyba za bardzo wyolbrzymiacie.Czytam te Wasze wpisy dziewczyny i myślę sobie, że słabo słabo. Bo jedno to mieć inne zdanie a inne kogoś dojeżdżać i toczyć pianę. Ewidentnie dziewczyna sobie z czymś nie radzi do końca, czemu jej po prostu nie zostawić, tylko cisnąć i udowadniać swoją rację za wszelką cenę? Każda z nas jest tu z zupełnie innego środowiska, z innej historii i ma dostęp do zupełnie innego „potencjału”. Myślę, że fajnie by było jakbyśmy były wobec siebie trochę mniej oceniające, a bardziej empatyczne i próbujące wyobrazić sobie, ze ktoś ma inaczej )
Co więcej - może być z tego ciąża bliźniacza, z różnym wiekiem i różnymi ojcami bliźniąt.a to akurat nie prawda. Można mieć dwie owulacji w przeciągu kilku dni.