reklama
KaMaLi
Fanka BB :)
Ja całe życie dochodzilam do pojęcia "wampiry energetyczne". Mam o tym świadomość już od około 2 lat i odcięłam się od kilku osób.
Niestety, od wielu jeszcze tej nici nie mogę przerwać. Chociaż mam świadomość, że relacja jest albo patologiczna albo jednostronna.
Trudno jest to zrobić, kiedy zna się tą osobę od wielu lat. Chociaż żyje z pełną świadomością, że popełniam błąd życia nie odcinając się. Natomiast jeśli relacja staje się jednostronna (aktualbie mam taką jedną), to zaczynam dokładnie tak samo postępować. Opisywałam moje uczucia danej osobie, na co dostawałam odpowiedź: ok i później leciała cala historyjka z jej problemami. Wypisywałam się początkowo, komentowałam. A później stwierdziłam, ale na kij? Zacznę odpisywać krótko: ok, aha, rozumiem.
Opcje są dwie. Albo relacja się zmieni, albo sama wygaśnie. W moim przypadku ta relacja się zmieniła, widocznie moja rozmowczyni była na tyle kumata, że sobie uświadomiła pewne kwestie.
Niestety, od wielu jeszcze tej nici nie mogę przerwać. Chociaż mam świadomość, że relacja jest albo patologiczna albo jednostronna.
Trudno jest to zrobić, kiedy zna się tą osobę od wielu lat. Chociaż żyje z pełną świadomością, że popełniam błąd życia nie odcinając się. Natomiast jeśli relacja staje się jednostronna (aktualbie mam taką jedną), to zaczynam dokładnie tak samo postępować. Opisywałam moje uczucia danej osobie, na co dostawałam odpowiedź: ok i później leciała cala historyjka z jej problemami. Wypisywałam się początkowo, komentowałam. A później stwierdziłam, ale na kij? Zacznę odpisywać krótko: ok, aha, rozumiem.
Opcje są dwie. Albo relacja się zmieni, albo sama wygaśnie. W moim przypadku ta relacja się zmieniła, widocznie moja rozmowczyni była na tyle kumata, że sobie uświadomiła pewne kwestie.
Marzenaaa12
Moim zdaniem za malo edukacji wiedzy . Albo dziwnych historyjek typu "bralam tabletki anty i zaszlam w ciaze" tylko w tych historyjkach przewaznie jest tak ze tabletki byly nie regularnie brane albo tylko brane gdy dochodzilo do współżycia.. bo przecież antyZastanawia mnie jedno. Skoro kobiety nie wiedzą do czego służy antykoncepcja to po co w ogóle jej używają? Bo z tego wynika, że chyba biorą tabletki anty i nie współżyją, skoro myślą, że można na nich zajść w ciążę.
MyszkaMiki30
sama zakończyłam wieloletnią przyjaźń bo zrobiła się mocno toksyczna i jak mówisz "wyssała energię", żyje mi się o wiele lepiej. I jestem w tym wieku, że wolę mieć garstkę bliskich osób, ktorym ufam, kocham i są super niż milion znajomych, którzy są jak coś się potrzebuje.Ja całe życie dochodzilam do pojęcia "wampiry energetyczne". Mam o tym świadomość już od około 2 lat i odcięłam się od kilku osób.
spekoppar_
Pięknie!Beta - 104,9
Progesteron: 37,50
Zobacz załącznik 1603388Rośnij bombelku rodzice i ciocię z forum w Ciebie wierzą
amusedxxx
Same here, już w liceum byłam na tyle mądra żeby zakończyć taka „przyjaźń” wiec sama z siebie jestem dumna w ogóle dla mnie nazwanie kogoś przyjacielem czy przyjaciółką to już znaczy na prawdę wiele.sama zakończyłam wieloletnią przyjaźń bo zrobiła się mocno toksyczna i jak mówisz "wyssała energię", żyje mi się o wiele lepiej. I jestem w tym wieku, że wolę mieć garstkę bliskich osób, ktorym ufam, kocham i są super niż milion znajomych, którzy są jak coś się potrzebuje.
mamaoliwierkaimarcelka
Jestem na siebie zła za ten wczorajszy test owulacyjny. I jeszcze dziś strasznie mnie sutki bolą, tzn są tkliwe bardzo. Coś może się przestawia. W poniedziałek mam wizytę j ginekoga to coś się dowiem. A możliwe są 2 owulacje w cyklu??? W 1 cyklu po odstawieniu miałam taki objaw z sutkami. A przy anty pobolewały ale raczej całe, a tu sutki
mamaoliwierkaimarcelka
A co brałyście na opuchnieta twarz od dziąsła. Po wewn stronie policzka mam afte jest spuchnięte i zaczerwienione. Wczoraj kupiłam dentosept plyn ale może coś jescze możecie polecić?? Wiem że nie na temat ale może ktoś pomoże??
MyszkaMiki30
dokladnie tak, dla mnie przyjaźń to mocne słowo. Mam jedną prawdziwą przyjaciółkę od serca reszta to koleżanki bliższe lub dalsze lub znajome.Same here, już w liceum byłam na tyle mądra żeby zakończyć taka „przyjaźń” wiec sama z siebie jestem dumna w ogóle dla mnie nazwanie kogoś przyjacielem czy przyjaciółką to już znaczy na prawdę wiele.
reklama
fckathy
nie są możliwe. Jeden cykl = jedna owulacja = jeden okresJestem na siebie zła za ten wczorajszy test owulacyjny. I jeszcze dziś strasznie mnie sutki bolą, tzn są tkliwe bardzo. Coś może się przestawia. W poniedziałek mam wizytę j ginekoga to coś się dowiem. A możliwe są 2 owulacje w cyklu??? W 1 cyklu po odstawieniu miałam taki objaw z sutkami. A przy anty pobolewały ale raczej całe, a tu sutki