Lwica1410
Fanka BB :)
SuperBeta - 104,9
Progesteron: 37,50
Zobacz załącznik 1603388Rośnij bombelku rodzice i ciocię z forum w Ciebie wierzą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperBeta - 104,9
Zobacz załącznik 1603388Rośnij bombelku rodzice i ciocię z forum w Ciebie wierzą
A masz inny, żeby zrobić?Nie wychodzą lepsze zdjęcia , poważnie 3 krople - standardowo , myślę że może wadliwy test
Rośnie rośnie nawet nie wiesz maluszku jak bardzo wierzą . Trzymaj się i podrzuć mamie trochę objawów, żeby zawsze czuła Twoja obecnośćBeta - 104,9
w końcu!!!! Rośnij bąbelkuBeta - 104,9
więcJak tu gorąco dzisiaj od owulaków
W dobie dostępu do informacji ...eh no szkoda mi takich ludzi.Moja przyjaciółka to jest po prostu hit…
Robi testy owulacyjne i stara się o dziecko, a dalej jest na tabletkach anty i ma zamiar odstawić je za rok, ale ona się stara i nie wie, czemu się nie udaje i nie wie, czemu nie są nigdy pozytywne.
Nie wierzę po prostu…
Rośnij! jaki progesteronBeta - 104,9