Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te nasze wyniki faktycznie marne, ale podeszliśmy na własne ryzykoKoncentracja 50 ml- podano połowę z tego bo 0,5 ml, ruch PR+ps - 65. To są wyniki po preparatyce
Właśnie !!! W piątek muszę zrobić progesteron !! Obym nie zapomniała przyda się na wizytęPo takim czasie dopiero? Nie myślałaś zmienić lekarzy?
Właśnie jak to chora głowa staraczki, przyszła rozkmina kiedy działać do tej pory w tym cyklu jak ochota i było wczoraj wieczoremDo dzieła!
Ha! Dobry plan!Wyśle kiedyś mężowi jak nie będzie go w domu a będzie mi się chciało i powiem że chce tak
Ja robiłam nie na czczo. To w końcu wirusowki, więc jeśli wirus jest to wyjdzie czy przed czy po jedzeniuDziewczyny żeby zrobić wyniki na toxo, różyczkę i aHBc całkowite nie muszę być na czczo? Zawsze robiłam przed 8 więc byłam bez śniadania, ale jutro mogę zrobić dopiero około 10.
Okej. Dziękuje.. wolałam się upewnićJa robiłam nie na czczo. To w końcu wirusowki, więc jeśli wirus jest to wyjdzie czy przed czy po jedzeniu