Ja miałam taką sytuację, że dzwoniłam na infolinię Luxmed, kobieta na infolinii wskazała mi konkretną placówkę współpracującą, potwierdziła, że wszystkie badania ze skierowania mogę tam wykonać, a przy pobraniu okazało się, że na badanie AMH nie mają kontraktu i dziewczyny z laboratorium powiedziały, że z tego co one wiedzą to tylko w placówkach Luxmed w Warszawie mogę to zrobić w ramach pakietu. Drugi telefon na infolinię i dokładnie taką informację otrzymałam, a więc za pierwszym razem zostałam wprowadzona w błąd. Już teraz wiem, że lepiej dzwonić do placówki współpracującej niż na infolinię Luxmed
W ogóle wtedy nad tym moim badaniem AMH ciążyło chyba jakieś fatum, bo dopłaciłam wtedy 262 zł za wykonanie tego badania i tak czekałam i czekałam na wynik, który miał być max do 10 dni, a kiedy zadzwoniłam po 12 dniach okazało się, że laboratorium w ogóle tego nie zleciło do realizacji
Chyba w życiu nie byłam tak wściekła jak wtedy. Jedyny plus tej sytuacji taki, że oddali mi pieniądze i w innym labo zrobiłam to o 100 zł taniej niż u nich.