Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Dzień dobryDzień dobry Dziewczyny,
udało Wam się wypocząć podczas weekendu? Moj nie był wolny, bo miałam egzaminy zaliczające z kursu, który sobie wymyśliłam - jeszcze pół roku i znowu będę miała wszystkie wolne weekend! Nie mogę się doczekać
Na dzisiaj mam dwa małe marzenia:
1. Aby przestały mnie boleć żebra i zeszła „opuchlizna” z brzucha (już jest znacznie lepiej, niż choćby tydzień temu, ale nadal nie idealnie. Mam nadzieję, że za tydzień będę mogła wrócić do ćwiczeń i normalnego funkcjonowania ).
2. Żebym w końcu dostała okres! - jeszcze nigdy, w dotychczasowym życiu, tak bardzo go nie wyczekiwałam
A Wy jakie macie „marzenia” na ten tydzień?
W sobotę mieliśmy iść do znajomych, ale coś tam się zadziało i nie poszliśmy. Za to wczoraj odpoczęłam. Pojechaliśmy do znajomych, godzinka drogi, ale dostałam obiadek pod nos, ciasto I sałatkę xd kawusia i sobie pogadałam I w ogóle jak w sobotę i piątek mnie nosiło bardziej niż dzisiaj, tak wczoraj byłam pogodną jak baranek (tzn dopóki stary nie wyjechał z g*wno problemem).
A czego sobie życzę w tym weekendzie? Dwóch kresek! niby pms na pełnej, ale wiecie dopóki nie mam okresu to jakaś iskierka w serduszku jest. W piątek zaczynam testować jeśli będzie biało, to chce żeby chociaż dziadzisko czerwone przyszło już na weekend, nowy cykl nowa szansa