reklama
Ja po każdym poronieniu zachodziłam od razu w ciążę i było ok . Słyszałam że w ciąży czasem testy owulacyjne wychodzą II kreski . Doktor mój mówił też że często w ciąży testy owulacyjne wychodzą pozytywnie ale nie zawsze test pozytywny owulacyjny wskazuje ciążę. Jak miałam rozregulowane cykle to pomógł mi ovarin i inofem .Boję się że po tym poronieniu coś się przestawiło raz że 2x test owu pokazał II kreski (tydzień po tygodniu) a dwa że pół cyklu czułam bóle pleców, jajników, brzucha jak na okres kiedy np było przed owulacją. Drugi test owu pokazał II kreski 3 stycznia, 4 już był negatywny i od niego liczę 2 tygodnie do okresu. Póki co na testach biel.
ale trzeba prac. A to tez kosztAkurat pampersy są w opcji wielorazowego użytku
KaMaLi
Fanka BB :)
Wrzucam temać. Z uwagi, że chce wywołać okres oczywistym sposobem, nalałam na testa.
Spokojnie, nic tam nie ma prócz kreski testowej. Ciezko wyłapać na zdjęciach, ale w realu jest widoczna.
Jakich testów nie polecacie? Pierwszy raz testuje PINK płytkowy, czułość 10 no i muszę przyznać, że mają również kreski fabryczne
Ja osobiście zawiodłam się na facelle paskowym. Jeszcze jakieś niepolecane?
Spokojnie, nic tam nie ma prócz kreski testowej. Ciezko wyłapać na zdjęciach, ale w realu jest widoczna.
Jakich testów nie polecacie? Pierwszy raz testuje PINK płytkowy, czułość 10 no i muszę przyznać, że mają również kreski fabryczne
Załączniki
Leanne
ja to samo, wybieram te gdzie jak jest najmniej plastiku.ja lubię ciązowe east@home i babyplan. Ja wolę paski niż takie zwykłe testsy, bo jednak mniej plastiku
No i wiadomo do ktorego kosza wrzucać od razu p;rzynajmniej u mnie, bo mam 4
LadyCaro
ja nie polecam facelle strumieni, miałam całkiem ładny cień bez ciąży.Wrzucam temać. Z uwagi, że chce wywołać okres oczywistym sposobem, nalałam na testa.
Kitsune
Moderator
Może powtórz jeszcze? Niestety zdjęcie kiepskie więc nie widzę nic, ale Pinki bez powodu raczej się nie wybarwiają Aczkolwiek ja nie lubię tych płytkowych, najbardziej polecam pinki ale strumieniowe. Jeszcze chyba nigdy nie miałam na nim fabrycznej kreskiWrzucam temać. Z uwagi, że chce wywołać okres oczywistym sposobem, nalałam na testa.
aurii_orelii
Każda taka wiadomości zawsze nas zaboli. Tulę mocnoJa chodzę prywatnie albo ze skierowania w LuxMedzie. Wiem, że mój lekarz na NFZ też może wypisywać skierowania ale nigdy tego nie zrobił a ja wolę zapłacić i mieć szybciutko sama dla siebie niż się prosić.
Ale mam doła dzisiaj ehh... Wczoraj wieczorem moja koleżanka urodziła. Żeby nie było- oczywiście cieszę się bardzo razem z nią, dziewczyna po dwóch poronieniach w II trymestrze więc jestem mega happy, że jej się udało. Ale jak sobie pomyślę, że gdybym nie poroniła drugiej ciąży to też za jakieś 2-3 tygodnie bym rodziła to zbiera mi się na płacz...
Nie było jej a dzisiaj na wizytę wchodzę sama, więc... Obym nie musiała już wracać do kliniki no i taki the end znajomości@aurii_orelii trzymam kciuki za to, żeby dzisiejsza wizyta Cię uspokoiła
A w ramach delikatnej zmiany tematu - czy sprawa z „nowa koleżanką męża z fb” miała jakiś ciąg dalszy - wiedzieliście się później w klinice?
Kitsune
Moderator
U mnie tak samo było z paskowymi. I to na kilku sztukach w różnych cyklachja nie polecam facelle strumieni, miałam całkiem ładny cień bez ciąży.
reklama
aurii_orelii
Marzę żeby Tobie zeszła opuchlizna i żebyś dostała okres i żeby na wizycie się okazało, że wszystko jest okDzień dobry Dziewczyny,
udało Wam się wypocząć podczas weekendu? Moj nie był wolny, bo miałam egzaminy zaliczające z kursu, który sobie wymyśliłam - jeszcze pół roku i znowu będę miała wszystkie wolne weekend! Nie mogę się doczekać
Na dzisiaj mam dwa małe marzenia:
1. Aby przestały mnie boleć żebra i zeszła „opuchlizna” z brzucha (już jest znacznie lepiej, niż choćby tydzień temu, ale nadal nie idealnie. Mam nadzieję, że za tydzień będę mogła wrócić do ćwiczeń i normalnego funkcjonowania ).
2. Żebym w końcu dostała okres! - jeszcze nigdy, w dotychczasowym życiu, tak bardzo go nie wyczekiwałam
A Wy jakie macie „marzenia” na ten tydzień?
Ostatnia edycja: