reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

To prawda. Ani jedno, ani drugie nie jest najlepsze w rozmowy. Ale próbujemy. Może rzeczywiście wrócę do tematu, ale za jakiś czas. Żeby go nie przytłoczyć.
I uważam, że nie możesz się bać rozmowy i patrzec tylko na jego odczucia. Twoje też są ważne, a widać, że Cię to męczy, natomiast cały czas dostosowujesz się pod niego, by go przypadkiem nie urazić. 34 lata to wiek, w którym już może być różnie z zajściem i próby mogą potrwać długo. Myślę, że dla siebie samej powinnaś mimo wszystko naciskać na jakąś deklarację, a przede wszyztkim na szczerą rozmowę. Bo jeśli on nie chce dziecka, a Ty go pragniesz, to mijacie się poglądami i w przypadku pojawienia się dziecka któreś z was i tak będzie nieszczęśliwe.

reklama
Wątek jest ogólny z zasadami na pierwszej stronie. Praktycznie nie zmiennymi od dawien dawna. Zalecam się zapoznać. :)
Zasady są po to aby ich przestrzegać. Za chwile wpadną nam tu dziewczyny ni z duszy ni z pietruszy pytać czy test jest pozytywny, litości.

Już jedna jest przecież. @KiedysZaciaze Siedzi na ławce, bo czeka na zgodę partnera by sie starać. A wiadomo kiedy? Rozumiem te w trakcie diagnostyki, przerwy. Tez moglabym napisać, ze chce na ławkę, bo może mi sie zachce znów walczyc.

Już jedna jest przecież. @KiedysZaciaze Siedzi na ławce, bo czeka na zgodę partnera by sie starać. A wiadomo kiedy? Rozumiem te w trakcie diagnostyki, przerwy. Tez moglabym napisać, ze chce na ławkę, bo może mi sie zachce znów walczyc.
Może się udzielać, ponieważ jest zapisana🙂 Ty też możesz się zapisać, nie trzeba testować, aby uczestniczyć w rozmowie, ale z zasady: chcemy, aby udzielające się były zapisane.

Może się udzielać, ponieważ jest zapisana🙂 Ty też możesz się zapisać, nie trzeba testować, aby uczestniczyć w rozmowie, ale z zasady: chcemy, aby udzielające się były zapisane.
Jak już mowa o zapisywaniu to możesz mnie przerzucić z ławki na 27.01, akurat pusta data a ja afirmuje szybciutka owulacje znowu🤞🏻

@wrobelmm jak sytuacja? Jak się dzisiaj czujesz? Byłaś u lekarza i wiesz już coś?
Dziękuję, że pytasz :* Żyje, a to duży sukces ;) A tak serio, cytując klasyka - czuję się chujowo, ale stabilnie. Noc była ciężka, ale dzisiaj nie jest gorzej niż wczoraj (najlepiej jest gdy stoję lub chodzę, a najgorzej gdy się kładę/siadam/wstaje czy zginam/dotykam żeber - generalnie każdy inny ruch niż pozycja pionowa, wyprostowana, jest nieprzyjemny). Wizytę u lekarza jeszcze odwlekam w czasie i liczę na to, że z każdym kolejnym dniem będzie lepiej :)

Dziękuję, że pytasz :* Żyje, a to duży sukces ;) A tak serio, cytując klasyka - czuję się chujowo, ale stabilnie. Noc była ciężka, ale dzisiaj nie jest gorzej niż wczoraj (najlepiej jest gdy stoję lub chodzę, a najgorzej gdy się kładę/siadam/wstaje czy zginam/dotykam żeber - generalnie każdy inny ruch niż pozycja pionowa, wyprostowana, jest nieprzyjemny). Wizytę u lekarza jeszcze odwlekam w czasie i liczę na to, że z każdym kolejnym dniem będzie lepiej :)
O kurde.... ale się porobiło...I jeszcze najgorsze, że położenie w łóżku nie przynosi ukojenia a wręcz przeciwnie...😪
Jeżeli do jutra się nie poprawi, to może pomyśl o lekarzu, aczkolwiek mam nadzieję że Ci jednak przejdzie. Bierzesz jakieś przeciwbólowe?

Tak z ciekawości... Po co uczestniczyć w wątku, który Ciebie nie dotyczy, bo jeśli coś mnie nie interesuje to po prostu nie czytam, nie udzielam się 🤔 @KiedysZaciaze jest tu bo ma w planach starania a zanim zacznie dowie się dużo o suplementach, badaniach, przygotuje się do nich. Jeśli chcesz służyć dobrą radą to przecież też nie ma problemu abyś zapisała się na ławkę rezerwowych. Bo po coś na tych staraczkach przecież jesteś? Nikogo nie wyganiamy, ale też jeśli kogoś przyjmujemy to fajnie żeby ktoś szanował również nasze zasady 😊

reklama
Do góry