reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Napisałam, że zakończyłam starania po tej stracie.(kitsune wiedziała o co chodzi, bo byłyśmy chwilke razem na wątku, nikt nie pytał więcej) nie udzielam się tu regularnie. Jeśli sobie nie życzysz nie muszę się tu udzielać. Po prostu.
To może Kitsune wie, ale ja nadal nie. Wątek na forum to nie prywatna rozmowa. Nie jestem przyzwyczajona, że na kreskach wpada i wypada ktoś co jakiś czas bez testowania. Po coś są zasady od dawien dawna. :)

reklama
@aurii_orelii wszystkiego naj, spełnienia marzeń i dużo zdrowia i miłości🙂
Happy Birthday Love GIF by yvoscholz

Skoro Tobie to tak przeszkadza, proszę bardzo. Wątek jest ogólny, nie prywatny. Ale cóż.
Wątek jest ogólny z zasadami na pierwszej stronie. Praktycznie nie zmiennymi od dawien dawna. Zalecam się zapoznać. :)
Zasady są po to aby ich przestrzegać. Za chwile wpadną nam tu dziewczyny ni z duszy ni z pietruszy pytać czy test jest pozytywny, litości.

reklama
No niestety. W sensie wiem, że tak jest i wiadomo, że nic na siłę. Ale abstrahując od mojego wieku to chciałabym też zmienić pracę. I jedyne co mnie powstrzymuje przed szukaniem to właśnie ewentualne starania. Więc gdyby on się chociaż określił, że nie ma szans w tym roku, że długo nie będzie gotowy to chociaż wiedziałabym na czym stoję.

No nic. Na razie nie będę wracać do tematu, poczekam sobie.
Ja bym chyba jednak naciskała na rozmowę, jeżeli od tego zależą Twoje zawodowe plany. Myślę, że masz prawo wiedzieć. Bo jeśli będzie Cię zwodził dalej, to potem będziesz tylko sfrustrowana, że nie zadziałałas z pracą.

Do góry