reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
O roku 2023 mogę powiedzieć to samo.
Były wspaniałe chwile. Niestety były i te gorsze. W rok 2023 weszłam z nastawieniem bojowym, pozytywnymi myslami. Niestety zakończenie nie miało happy endu.

Rok 2024 zaczęłam bez nastawienia, raczej ze smutkiem, żalem i bólem w sercu. Tym razem może zakończenie będzie kontrastem.

Forum również daje mi poczucie braku samotności w tych zmaganiach. Tutaj czuję, że jestem rozumiana❤️.

Uwielbiam kreski, miałam przerwę, myślałam że to coś da dla głowy. Jednak przez dlugi czas kontaktowałam się z większością was na priv. Bo w realnym świecie nikt nie rozumiał moich rosterek, bólu i tego codziennego uczucia pustki z uwagi na brak upragnionej ciąży. Nawet nie zdajecie sobie sprawy, ile razy chciałam odejść. Nie mogłam, bo potrzebuje Was i waszego wsparcia, głosów rozsądku, rozmów o kupie i o nieudanych cyklach.

❤️ U
ja tez nie bardzo mam z kim rozmawiać. Ślub brałam mając 28 lat. Od razu po od swoich rodziców kiedy dzieci itp. Od mamy słyszałam że już stara się robię. A jak przyszła pandemia i powiedzieliśmy w 4mcu że jestem w ciąży to było tak: no nie żartuj teraz, nie boisz się??

ja tez nie bardzo mam z kim rozmawiać. Ślub brałam mając 28 lat. Od razu po od swoich rodziców kiedy dzieci itp. Od mamy słyszałam że już stara się robię. A jak przyszła pandemia i powiedzieliśmy w 4mcu że jestem w ciąży to było tak: no nie żartuj teraz, nie boisz się??
tak w realnym świecie o różnych problemach. Fora fajna sprawa😉

reklama
Do góry