reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
O roku 2023 mogę powiedzieć to samo.
Były wspaniałe chwile. Niestety były i te gorsze. W rok 2023 weszłam z nastawieniem bojowym, pozytywnymi myslami. Niestety zakończenie nie miało happy endu.

Rok 2024 zaczęłam bez nastawienia, raczej ze smutkiem, żalem i bólem w sercu. Tym razem może zakończenie będzie kontrastem.

Forum również daje mi poczucie braku samotności w tych zmaganiach. Tutaj czuję, że jestem rozumiana❤️.

Uwielbiam kreski, miałam przerwę, myślałam że to coś da dla głowy. Jednak przez dlugi czas kontaktowałam się z większością was na priv. Bo w realnym świecie nikt nie rozumiał moich rosterek, bólu i tego codziennego uczucia pustki z uwagi na brak upragnionej ciąży. Nawet nie zdajecie sobie sprawy, ile razy chciałam odejść. Nie mogłam, bo potrzebuje Was i waszego wsparcia, głosów rozsądku, rozmów o kupie i o nieudanych cyklach.

❤️ U
ja tez nie bardzo mam z kim rozmawiać. Ślub brałam mając 28 lat. Od razu po od swoich rodziców kiedy dzieci itp. Od mamy słyszałam że już stara się robię. A jak przyszła pandemia i powiedzieliśmy w 4mcu że jestem w ciąży to było tak: no nie żartuj teraz, nie boisz się??

ja tez nie bardzo mam z kim rozmawiać. Ślub brałam mając 28 lat. Od razu po od swoich rodziców kiedy dzieci itp. Od mamy słyszałam że już stara się robię. A jak przyszła pandemia i powiedzieliśmy w 4mcu że jestem w ciąży to było tak: no nie żartuj teraz, nie boisz się??
tak w realnym świecie o różnych problemach. Fora fajna sprawa😉

reklama
Do góry