Kosinka94
Moderator
Aż sprawdzałam i moim rokiem będzie 2025Mała poprawka - To musi być NASZ rok!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż sprawdzałam i moim rokiem będzie 2025Mała poprawka - To musi być NASZ rok!
Ja też dziękuję, że je znalazłaś, wprowadzasz tu mega ogrom wiedzy swojej i wsparcie, jesteśmy wdzięczneJadąc dzisiaj autem, myślałam o poprzednim roku - jak dużo chujowych rzeczy się wydarzyło i jak bardzo cieszę się, że ten rok dobiegł już końca. Było też kilka dobrych i wśród tych, za które jestem wdzieczna są kreski, Wasze nieocenione wsparcie i panująca tu atmosfera. Dziękuję, że jesteście i że Was znalazłam
Już mogłyby być, żeby iść z tematem dalej. Jeśli dostaniesz je jutro i wszystko będzie ok, to uda Ci się zrobić drożność jeszcze w tym cyklu?Ja dzisiaj czuje się jak dziewczyny, dziękuję losowi , że udało mi się przetrwać w pracy z mocnym okresem i przeziębieniem ( to już moje drugie w przeciągu ostatnich 20stu dni) nadal czekam na wyniki, których ciągle nie ma. Jeśli będą tak jak ostatnio, to obstawiam że jutro po południu.
Przez ten wysoki próg?Dziewczyny lekarz mi odpisał, że mam się zgłosić na wizytę w poniedzialek. Musimy sprawdzić czy czasem druga ciąża nie ulokowała się w jajowodzie. Także zajebisty będę miała weekend... Jutro też zbadam proga zobaczymy. Mam nadzieję, że ma zajebisty sprzęt i już coś będzie widać.
Ja robiłam dzisiaj quixa 25 ahahaha. Mnie testowanie odstresowywuje. Kiedyś paliłam faje, to też mnie odstresowywalo. Chociaż to chyba głupie. Nie no ja jestem głupawa. Ale tak troszkę :Tylko wiecie jak się dłuży z 7DPO do 10 DPO.
Przecież mnie dzisiaj ręka swędziała na robienie horiena z czułością 25 lub pinka płytkowego 20.
Powiedz, żebyc noże będzie podwójne pepkowe ja zawsze marzyłam i marzę o bliźniakach, ale chyba już mi się nie trafia.Dziękuję, w końcu musi być dobrze l! Każda z Nas na to zasługuje na razie zastanawiam się jak przygotować męża na możliwość bliźniaczej ciąży
Dziękuję Jeżeli wyszło by że już ok to w następną niedzielę drożność, byłoby idealnie.Już mogłyby być, żeby iść z tematem dalej. Jeśli dostaniesz je jutro i wszystko będzie ok, to uda Ci się zrobić drożność jeszcze w tym cyklu?
Wracaj szybko do zdrowia.
też rozpoczęłam nowy rok okresemJa ten rok rozpoczęłam od okresu równo 1 stycznia ale mimo to czuje jakiś taki wewnętrzny spokój. Może to przez to że mam już jakiś tam w miarę ułożony plan na 2024