reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Tak, ocena równowagi cytokin jest jednym z badań które robi się, zagłębiając w immunologię. Ja nie robiłam, bo u mnie inne wyszły źle i lekarz powiedział, że przy takich wynikach cytokiny również będą rozjechane, więc nie ma sensu wydawać pieniędzy na dodatkowe badanie.
Dzieki za odpowiedź
A testy owulacyjny polecacie?? W poprzednich cyklach miałam ale kreska intensywna nigdy nie była taka jak kontrolna i dodatkowy stres bo jak by wyszedl pozytywny to "już"trzeba dzialac. W tamtym cyklu mi jakoś z wtorku na środę mniej więcej wychodziło a do wtorku mieliśmy trochę cichych dni. I było we wtorek i w środę wieczorem późnym.
Ja uzywam domowe Laboratorium. Zawsze ladnie sie wybarwiają.
2h prze zrobieniem testy nie pije . O okolo godz 20 go robie

Wiesz, ciężko cokolwiek powiedzieć, bo trochę mało ich robisz. Moim zdaniem żaden z nich nie jest w takim samym kolorze lub ciemniejszy niż kontrolna kreska. Kup sobie testy z domowego laboratorium i rób je codziennie przez kilka dni, bo 3 dni to trochę mało.
Ok to dzisiaj chyba kupie bo w niedziele lub pon spodziewam się owulacji.

Załączniki

• Screenshot_20240110-150344_Chrome.jpg
    Screenshot_20240110-150344_Chrome.jpg
    116 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry