reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Otóż to, dlatego jestem w kropce (tj. jeśli miałoby się przedłużyć o pół roku, to na to się nie zgadzam i wówczas będziemy chcieli rozpocząć stymulację w bocianie, na tym co jest i ewentualnie działać równocześnie z innymi badaniami, ale żeby już coś konkretnego się działo w temacie).
Zgadzam się z @aurii_orelii, że może mąż będzie dobrym doradcą i wspólnie zadecydujecie czy sprobujecie jeszcze podziałać z tym amh :)
Nie wiem jakie są metody na niskie amh, ale pewnie zajmie to więcej czasu niż miesiąc czy dwa.

reklama
wiecie, ja się wczoraj widziałam z przyjaciółką, która "starała się" (bo ledwo co jakieś badania robili, nawet drożności w tym czasie nie miała" 4 lata i powiedziała mi, ze głowa mega się liczy, bo ona jak rpzestała się nakręcać to wtedy zaszła 🤡 Nie muszę mówić, jak się zagotowało we mnie...
Frustrated Season 3 GIF by The Simpsons

Ja jak mam taki mętlik w głowie donośnie starań co zrobić to zawsze pytam męża. On nie siedzi na co dzień w staraniach, patrzy z boku ale jednak w tym uczestniczy. Chociaż ja często biorę pod uwagę jego zdanie 😏 może zapytaj co on na to
Rozmawialiśmy o tym, ale dla niego jest to czarna magia i nie potrafi powiedzieć co będzie lepsze (jedno i drugie rozwiązanie jest dla niego ok) - polega na tym, jak ja czuję ten temat.

właśnie. Też odwlekam mimo, ze tak naprawdę to chyba podświadomie wiem, że nie uda nam się bez tego. Więc albo ivf, albo brak dzieci.
Gdybym mogła zamiast drugiej iui zrobiłabym ivf. Ale mąż nie chce a ja nie będę na siłę go.przekonywać. z perspektywy czasu żałuję, że po roku starań nie podeszłam do iui..no ale...

Gdybym mogła zamiast drugiej iui zrobiłabym ivf. Ale mąż nie chce a ja nie będę na siłę go.przekonywać. z perspektywy czasu żałuję, że po roku starań nie podeszłam do iui..no ale...
no u mnie chyba mąż jest jeszcze mniej przekonany do ivf niż ja... więc tez nie wiem jak to bedzie.

reklama
Do góry