mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
jak to kowia dopóki nie ma jest nadziejaNieee, u mnie to na okres. Objawy ciążowe raczej mam obcykane. Zresztą test biały, oczywiście musiałam sprawdzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak to kowia dopóki nie ma jest nadziejaNieee, u mnie to na okres. Objawy ciążowe raczej mam obcykane. Zresztą test biały, oczywiście musiałam sprawdzić
Trądziku raczej do zera nie zwalczymy, bo to kwestia comiesięcznych wahań hormonalnych. Z włosami to taka "moja uroda". Mam po prostu grubą i tłustą skórę i tyle.ciekawa jestem czy to się unormuje czy gak już zostanie??
jak to mówią. Slownik mi przekrecajak to kowia dopóki nie ma jest nadzieja
jak byłam na krążku TK miałam może pojedyncze krostki na rok. A teraz już tak się trzyma. Ale podklad wmiare dobry to jest ok.Trądziku raczej do zera nie zwalczymy, bo to kwestia comiesięcznych wahań hormonalnych. Z włosami to taka "moja uroda". Mam po prostu grubą i tłustą skórę i tyle.
Też tak mam. Jak szybko pisze to gubię literki teżjak to mówią. Slownik mi przekreca
ja to samoTeż tak mam. Jak szybko pisze to gubię literki też
jestem w pracy i w międzyczasie się udzielam i szybko pisze.jak to mówią. Slownik mi przekreca
Jak każda z nas pewnie.jestem w pracy i w międzyczasie się udzielam i szybko pisze.
Po odstawieniu anty nabawiłam się hiperandrogenizmu, a przed braniem ich nie miałam z hormonami żadnych problemów Mam typowy trądzik hormonalny na żuchwie i brodzie. Polecam mio-inozytol suplementować, jest po nim lepiej.A powiedzcie mi po odstawieniu miałyście problem z tłustymi włosami i trądzikiem?? Ja mam brodę od listopada zsypana
Polecasz jakiś konkretny mio-inozytol?Po odstawieniu anty nabawiłam się hiperandrogenizmu, a przed braniem ich nie miałam z hormonami żadnych problemów Mam typowy trądzik hormonalny na żuchwie i brodzie. Polecam mio-inozytol suplementować, jest po nim lepiej.