Sanderson
Fanka BB :)
Tak, co miesiąc jest nowy wątek i zapisujemy się na testowanieA jak skończy się styczeń to jest zakładany nowy wątek na luty j wszyscy tam przechodzą???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, co miesiąc jest nowy wątek i zapisujemy się na testowanieA jak skończy się styczeń to jest zakładany nowy wątek na luty j wszyscy tam przechodzą???
Tak zakładany jest nowy wątek co miesiąc. Wszystkie nie przechodzą, bo cześć idzie wcześniej na mamusie a reszta która chce zapisuje się na testowanieA jak skończy się styczeń to jest zakładany nowy wątek na luty j wszyscy tam przechodzą???
Tak, miałam robionyDziewczyn czytalyscie o tym ?
myślę, że każda z nas chce, a większość stara się latami.. Nie szukaj problemów tam gdzie ich nie maja chyba za bardzo chce właśnie ale do pół roku poczekam. A może teraz styczeń też będzie udany w 2 kreski
Ile kosztuje badanie?Tak, miałam robiony
Mam od okresu dojrzewania problem z trądzikiem. Podczas brania anty było spoko, po odstawieniu jest trochę gorzej ale bez tragedii. Włosy ciągle mam tłuste, myję codziennie.A powiedzcie mi po odstawieniu miałyście problem z tłustymi włosami i trądzikiem?? Ja mam brodę od listopada zsypana