reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
reklama
Hej ! W skrócie- jestem mama już 11 letniego synka. Później 8 lat na ta tabletkach anty. Po odstawieniu roku bez okresu. Wywoływanie itd. - po pół roku bezowocnych starań o drugiego bejbika zaczęłam monitoring owulacji, okazało sie ze nie ma ich wcale. Po 3 monitoringu włączona stymulacja owulacji i zastrzyk. Wszystko zadziałało tak jak miało ♥️ Teraz jestem na duphastonie. I pozostaje czekać. Test mam zrobić 22 stycznia wiec proszę o takie wpisanie mnie. Trzymam kciuki za nas wszystkie ♥️🤗

Do góry