reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Pisałyście coś o tym, że jeśli stymulacja musi być drożność jajowodów. Pewnie głupie pytanie ale dlaczego? Tak radzicie czy jest to wymóg?

Bo ja sie też nastawiam na stymulacje przy monitoringu bo mam PCOS i nie miałam nigdy ciąży, operacji itp. Nie wiem czy wiem ma znaczenie ale jestem 97. Myślicie, że też powinnam najpierw zrobić badanie drożności? Troche sie tego boje...

Badanie drożności przed iui jest wskazane. Bez sensu bez drożności nie ważne wiek.

reklama
Badanie drożności przed iui jest wskazane. Bez sensu bez drożności nie ważne wiek.
Hmm tylko ja nie myśle o inseminacji poki co tylko o stymulacji owulacji clo

Przynajmniej z tego co czytałam w internecie, przygode dopiero zaczynam wiec wiadomo ze poslucham lekarza. Chociaz tak jak dziewczyny pisaly, na pewno wasze rady wezme do serca bo to na jakiego lekarza sie trafi to nigdy nie wiadomo

Czy macie może jakieś pomysły na walentynki? Wiem, że to jeszcze miesiąc, ale u mnie wymyślenie prezentu dla partnera zajmuje wieki. Szukam czegoś niezbyt romantycznego, raczej użytkowego… On wszystko ma, niczego nie potrzebuje, prezenty są w ogóle bez sensu itp. Każda inspiracja na wagę złota
My na walentynki zawsze organizujemy sobie wspólne wyjście 🙈 to ma być coś dla nas jako pary 🙂 restauracja, kino, sauny, czego dusza zapragnie 🙂

Ma. Planszówki. Ale dostał na święta milion gier więc ten pomysł niestety odpada. Myślałam o pasku albo portfelu z grawerem (inicjały), ale sama nie wiem. Zarówno portfel jak i pasek ma i nic się z nimi nie dzieje więc szybko nowych nie będzie potrzebował.
To ja jestem za jakąś fajną randką. Chociażby restauracja, do której normalnie nie chodzicie albo wyjazd na weekend albo jakieś taki gotowce typu randka w ciemno, lot balonem czy inne takie :)

Ja dzisiaj w pracy zapie.dol, więc po południu wyrwałam się na zakupy i zaszalałam. Nie lubię robić zakupów, bo często coś, co mi się podoba na mnie nie pasuje, ale dziś kupiłam 4 sukienki, więc to był dobry wypad :)

reklama
Tak patrząc to szybko ten czas mi zleciał.. a lekarze i tak wiele razy mówią że młoda jeszcze jestem. W tym roku 30 i tyle lat starań więc trochę mnie denerwuje takie gadanie.
Tak i wciąż dokładają badań, ***** z nich wychodzi.

22-go mam immuno. Jak dostanę teraz okres to w 15 dc umawiam się do gina na USG i monitroing. Chcę mu powiedzieć, że nie mamy hajsu na kolejne badania.
Bo niestety tak jest. Wreszcie zainwestujemy w siebie.
Chcemy starać się na pakiecie leków. Może za którymś razem wyjdzie. Już tyle razy nam mówili: ooo teraz już na pewno, że już mi się odechciało ich słuchać.

Do góry