reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

ja dowiedziałam się o ciąży żony kuzyna i kuzynki od mojego faceta to przez weekend z kanapy się nie podnieśliśmy. A najbardziej boli mnie ciąża mojej bratowej, bo mojemu bratu całe życie wszystko wychodzi i jest usłane różami a ja całe życie pod górkę… jakby odziedziczył całe szczęście a ja całego pecha, a ich szczęście tak mnie boli i cieszących się moich rodziców na wnuka, że nawet z nimi nie utrzymuje kontaktów.
Eh tutaj dzienka, że nie mam rodzeństwa...
Ale zawsze chciałam, abym była pierwszą, która da prawnuki. No niestety, nie udało się.

reklama
No i mnie najbardziej boli to że " patologia" nie chce a ma i stwarza dzieciom najgorsze warunki na świecie a ja dałabym wszystko i wszystko robię, zdrowe odżywianie, suplementy, brak alkoholu i używek a tu nic. Wydaje krocie na leki i lekarzy a żeby tylko zobaczyć w końcu te dwie kreski.
O to prawda. Albo kobiety które otwarcie mówią że nie chcą dzieci i pyk, a potem usuwają albo co gorsze krzywdzą te dzieci.. tego nie mogę zrozumieć i zdzierżyć.

mam dokładnie to samo, tak samo nie wierzę w żadną „karmę” bo ile dobrych uczynków robię i jestem pomocna tak ja zawsze od życia dostaje tylko kopa w dupe 😥 teraz w prezencie dostałam nowotwór sutka II stopnia u mojego kochanego psa 😥
Ja pierdziele, współczuję ❤️
No ciężko wierzyć w takich sytuacjach.
Ja byłam bardzo wierzącą. I szczerze nic te modlitwy mi nie dały.
Całe swoje życie jestem z jednym facetem. Zawsze pomocna, z dobrym słowem. Grzeczna i ułożona. Życie mnie przegrało. Przwklinam jak szewc.

mam dokładnie to samo, tak samo nie wierzę w żadną „karmę” bo ile dobrych uczynków robię i jestem pomocna tak ja zawsze od życia dostaje tylko kopa w dupe 😥 teraz w prezencie dostałam nowotwór sutka II stopnia u mojego kochanego psa 😥

No mój kot jest jak moje dziecko gdy coś mu się dzieje to wariuje , rozumiem 🥺 przykro..
Dokładnie ten co chce najlepiej dostaje po tyłku.

reklama
Do góry