Carolina123
Fanka BB :)
nawet już zakupiłam, tylko jeszcze się muszę zorientować jak dawkowaćU mnie tez śluz pojawia się przed owulacja jak już
Może spróbuj jakiegoś wiesiołka czy coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet już zakupiłam, tylko jeszcze się muszę zorientować jak dawkowaćU mnie tez śluz pojawia się przed owulacja jak już
Może spróbuj jakiegoś wiesiołka czy coś?
Starałam się trzymać takie 3/4 godziny mocz. Generalnie to mój 3 cykl z owulakami. W 1 i 2 cykl miał miejsce w lutym i marcu i był ciąż. Do teraz przerwa i pierwsze po czasie więc trochę eksperyment na nowo.A zawsze robiłaś owulaki wieczorem? nie pijesz za dużo przed?
Niestety w naszym społeczeństwie mamy zapieczony schemat - mąż, rodzina, dzieci - jakikolwiek wyjątek od normy to coś dziwnego. Nie chcesz mieć dzieci? Na pewno Ci się odmieni. Kto Ci poda szklankę wody na starość ? I inne takie pierdy. Ja chcę mieć dzieci, ale nigdy nie próbowałabym komuś wmawiać że musi je mieć. Czasami sobie myślę co ludzie mają w głowach gadając takie rzeczy.Styczeń już, a ja dalej nie poszukałam lekarza na monitoring. Tli się nadzieja, że nie będzie potrzebny. Szanse marne, ale wiadomo puki krew nie zalewa jest nadzieja.
O pierwszych staraniach w końcu powiedziałam mamie, ona pewnie powiedziała tacie bo skończyły się życzenia i dopytywania dzieciowe. O tym, że chcemy drugie nie mówimy.
Za to moje znajome czy koleżanki ciągle teksty kiedy drugie, bo musi być parka. Zresztą wcześniej ciągle były jakieś teksty, z których wynikało, że skoro nie mam dzieci to co to za życie. Dzieci muszą być. Ja zadałam pytanie czy może najpierw by ktoś zapytał czy chce mieć dzieci, bo to jednak moja sprawa, mój wybór, może chce być bezdzietną lambodziara. Niestety nic nie dotarło.
Moja przyjaciółka, która mieszka za granicą właśnie mówi, że tam nie ma takiej presji i takiego gadania. Jak mieszkała w Polsce to miała po dziurki w nosie właśnie takich tekstów.Niestety w naszym społeczeństwie mamy zapieczony schemat - mąż, rodzina, dzieci - jakikolwiek wyjątek od normy to coś dziwnego. Nie chcesz mieć dzieci? Na pewno Ci się odmieni. Kto Ci poda szklankę wody na starość ? I inne takie pierdy. Ja chcę mieć dzieci, ale nigdy nie próbowałabym komuś wmawiać że musi je mieć. Czasami sobie myślę co ludzie mają w głowach gadając takie rzeczy.
Wcale jej się nie dziwię Ludzie w Polsce nie rozumieją tego, że Ty nie żyjesz po to żeby spełniać ich wymagania i oczekiwaniaMoja przyjaciółka, która mieszka za granicą właśnie mówi, że tam nie ma takiej presji i takiego gadania. Jak mieszkała w Polsce to miała po dziurki w nosie właśnie takich tekstów.
Konkretnie to miałam beznadziejne wiązania, które nie trzymały się na moich butach, przez co po chwili jazdy przestawały trzymać moje stopy na desce. Traf chciał, że stało się to również przy jednym z szybszych zjazdów przez co poleciałam uderzając przodem ciała o stok, nie wiem dokładnie w jaki sposób, bo to był moment, ale największe uderzenie przyjęły żebra. Jak już mogłam złapać powietrze, uznałam że dam radę i zjechałam jeszcze kilka razy, ale z każdym zgięciem ciała było gorzej, więc finalnie odpuściłam dalszą jazdęCo się konkretnie stało, to brzmi groźnie...byłaś na IP?
Dzięki nie ma to jak zacząć rok, z przytupem, albo grzmotnięciemO matko Kochana oby nic nie było połamane Kuruj się tam
Kochana, ja poproszę na 15.01.Wszystkie, które napisały, kiedy testują już zapisane
Do 16 jeszcze będę uzupełniać, a resztę dopiszę jutro lub jakoś w nocy, bo o 17 jedziemy odstawić małego do rodziców mego narzeczonego, a potem mamy gości.