królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Czy któraś z Was nie miała antykoncepcji do wydania? Coś mi się kojarzy, chyba, że pokręciłam coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to był Ovarin chyba jeśli jestes zdecydowana to możesz wejść na jakaś stronę w stylu receptomat i wykupić receptęCzy któraś z Was nie miała antykoncepcji do wydania? Coś mi się kojarzy, chyba, że pokręciłam coś?
A co to ciąża z jednego razu ? Że raz seks i już ? Nie wierzęZnana jest tu już niejedna ciąża z jednego razu
Jak się ktoś dobrze wstrzeli to czemu nie do zapłodnienia wystarczy jeden pływakA co to ciąża z jednego razu ? Że raz seks i już ? Nie wierzę
Mi też się miało odechcieć w ja po pierwszym jeszcze bardziej chce drugiego i może 3Co to w ogóle za tekst... Ja można mówić że komuś się odechce mieć dziecka, którego tak pragnie... Co za kompletnie świństwo...
Tak, tak....mój teść ciągle to powtarza Niby jeden, tylko gdzie on jest jak zajdę w ciążę to to chyba będzie plemnik Bob Marley z jointem w zębach i zapłodni przez pomyłkęJak się ktoś dobrze wstrzeli to czemu nie do zapłodnienia wystarczy jeden pływak
Ja jestem owocem jednego razuA co to ciąża z jednego razu ? Że raz seks i już ? Nie wierzę
Każda ciąża to cud na każdym etapie starań odbieramy wszystko inaczej, po każdym poronieniu inaczej itd. itp. Do mnie po każdym kolejnym doświadczeniu dochodzi, że każda z nas potrzebuje czasem przytulenia,wsparcia, użalania siędamy Wam to Wam się odechce? Serio?
Ja pamiętam, jak kiedyś wracaliśmy z imprezy ze znajomymi. Ona we wczesniej ciaży, jakiś 8 tydzień. I całą drogę nam opowiadała, jaki to cud się stał, że zaszła. Bo lekarz jej powiedział, ze jej się nigdy nie uda z jej schorzeniami. A ona zaszła w mniej niż pół roku. I jej ciąża była wielkim cudem. I opowiadała to osobie, która się stara od lat. Cud w mniej niż pół roku.
Ja też O siostrę starali się 4 lata, o mnie raz "kochanie, chyba dzisiaj znajdę" "no tak chodź" i jestem . Marzyło mi się szybko zajść w drugą ciążę chociaż raz .... No nic....Ja jestem owocem jednego razu
to niestety nie jest prawda! plemniki, które docierają do komórki osłabiają je otoczkę, po to, żeby ten jeden mógł się z nią połaczyć. Także no do samego zapłodnienia potrzebny jeden, ale żeby warunki zrobić potrzeba więcejJak się ktoś dobrze wstrzeli to czemu nie do zapłodnienia wystarczy jeden pływak