reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

My dzisiaj wybieramy się do term gotować jajka 😂🙈 ale też złapać trochę oddechu... Dużo nas czeka w tym roku... Mąż planuje jakąś prostą terenówkę do lasu, żeby móc sprzedać nasze auto i poszukać czegoś innego na spokojnie 🤷 mamy obecny od roku i wybitnie nie jest nam pisany 😂 Ktoś fajnie trafi, bo pomijając kilka wgniotek ma połowę bebechów wymienionych 😁
Może uda się zacząć budowę, może nie 🤷, na wiosnę przenosimy konie do znajomej 🥰 koniec stresów i jeżdżenia, żeby sprawdzać czy mają siano 🤦 czy wyszły na padok 🤦 itp. W niedzielę zaczynamy pracę z naszą starsza kobyłką 🥰 dziewczyna już w kwietniu kończy 4 lata 🥰 a takie to było malutkie 😂 i chcemy, żeby przed przeprowadzką zaczęła coś pracować pod siodłem. Rozwój firmy idzie w dobrym kierunku 🙂. Także moc, moc, moc i do przodu...
Oczywiście wczoraj cały wieczór przepłakałam, bo chyba dopiero teraz miałam chwilę na dopuszczenie do siebie emocji z poronienia.... zdecydowanie gorzej sobie radzę teraz, niż po pierwszym 🤷 ale mamy cele i małymi krokami...może wszystko się uda 🙈
Wrzucę Wam moje maleństwo 🥰

Załączniki

• IMG_20240106_112028.jpg
    IMG_20240106_112028.jpg
    273,1 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_20240106_112145.jpg
    IMG_20240106_112145.jpg
    181 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Niedziela i tak jest wolna i żabka na bank otwarta to tydzień jak każdy😄, wiec liczę tylko sobotę jako dzień dodatkowo wolny. Nie zmienia to faktu, że nie kminię aż takich zapasów jakie widziałam i te puste półki mnie przerażają, może dlatego oni wtedy wrzucają do koszyków wszystko co jest, taki mechanizm psychologiczny? 🤔

Niedziela i tak jest wolna i żabka na bank otwarta to tydzień jak każdy😄, wiec liczę tylko sobotę jako dzień dodatkowo wolny. Nie zmienia to faktu, że nie kminię aż takich zapasów jakie widziałam i te puste półki mnie przerażają, może dlatego oni wtedy wrzucają do koszyków wszystko co jest, taki mechanizm psychologiczny? 🤔
dziś też żabki są czynne więc właściwie można wszystko kupić :)

reklama
Do góry