reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

My dzisiaj wybieramy się do term gotować jajka 😂🙈 ale też złapać trochę oddechu... Dużo nas czeka w tym roku... Mąż planuje jakąś prostą terenówkę do lasu, żeby móc sprzedać nasze auto i poszukać czegoś innego na spokojnie 🤷 mamy obecny od roku i wybitnie nie jest nam pisany 😂 Ktoś fajnie trafi, bo pomijając kilka wgniotek ma połowę bebechów wymienionych 😁
Może uda się zacząć budowę, może nie 🤷, na wiosnę przenosimy konie do znajomej 🥰 koniec stresów i jeżdżenia, żeby sprawdzać czy mają siano 🤦 czy wyszły na padok 🤦 itp. W niedzielę zaczynamy pracę z naszą starsza kobyłką 🥰 dziewczyna już w kwietniu kończy 4 lata 🥰 a takie to było malutkie 😂 i chcemy, żeby przed przeprowadzką zaczęła coś pracować pod siodłem. Rozwój firmy idzie w dobrym kierunku 🙂. Także moc, moc, moc i do przodu...
Oczywiście wczoraj cały wieczór przepłakałam, bo chyba dopiero teraz miałam chwilę na dopuszczenie do siebie emocji z poronienia.... zdecydowanie gorzej sobie radzę teraz, niż po pierwszym 🤷 ale mamy cele i małymi krokami...może wszystko się uda 🙈
Wrzucę Wam moje maleństwo 🥰

Załączniki

• IMG_20240106_112028.jpg
    IMG_20240106_112028.jpg
    273,1 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_20240106_112145.jpg
    IMG_20240106_112145.jpg
    181 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Niedziela i tak jest wolna i żabka na bank otwarta to tydzień jak każdy😄, wiec liczę tylko sobotę jako dzień dodatkowo wolny. Nie zmienia to faktu, że nie kminię aż takich zapasów jakie widziałam i te puste półki mnie przerażają, może dlatego oni wtedy wrzucają do koszyków wszystko co jest, taki mechanizm psychologiczny? 🤔

Niedziela i tak jest wolna i żabka na bank otwarta to tydzień jak każdy😄, wiec liczę tylko sobotę jako dzień dodatkowo wolny. Nie zmienia to faktu, że nie kminię aż takich zapasów jakie widziałam i te puste półki mnie przerażają, może dlatego oni wtedy wrzucają do koszyków wszystko co jest, taki mechanizm psychologiczny? 🤔
dziś też żabki są czynne więc właściwie można wszystko kupić :)

reklama
Do góry