reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Załączniki

• f17fd634-52e7-4d77-a275-530cf2d20746.jpeg
    f17fd634-52e7-4d77-a275-530cf2d20746.jpeg
    46,1 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Zapewne była to Pani terapeutka od Totalnej Biologii i terapii krzyżowo czaszkowej. Według tej teorii endometrioza pojawia się w wyniku braku domu, swojego miejsca. Poronienia to może być dziecko nie przyjęte w rodzinie wcześniej i trzeba szukać we wcześniejszych pokoleniach, bo traumy dziedziczymy. I aby to zakończyć musisz przyjąć to dziecko do rodziny.
Jak boli Cię ucho to usłyszałaś coś czego nie chciałaś lub nie chcesz słyszeć i to samo z oczami - nie chcesz czegoś widzieć lub masz nie zobaczyć. Pęcherz moczowy to terytorium i walka o terytorium więc jak ktoś zaburza Twoje granice to powinien boleć Cię pęcherz. Itp itd.
Nie pytaj skąd wiem aż tyle 😅
Hahaha 🤣🤣 dopóki nie przeczytałam ostatniego zdania, to pomyślałam - jak ona zapamiętała te pierdoły?!?! 🤣
Już wiem, że jest drugie dno

Hej dziewczyny ;) witam Was weekendowo. Nadrabiam, jestem na 29 stronie. Jak pisałam 4 dni temu, że pewnie za 4 mi się zaczną płodne (ale nie wiem oczywiście, czy owu wystapi) to tak dzisiaj jak wstałam mam śluz:D ale jest taki przezroczysty, nie mega gesty i jeszcze nie jest jak białko jaja. Muszę zaplanować seksy, tak właśnie żeby nie było za dużo, bo nie wiadomo jak to z nasieniem u starego, ale aby ewentualnie trafić. Myślę, że np dzisiaj, pojutrze i we wtorek xd i oprócz tego nie mogę awantury zrobić, żeby starego nie zniechęcić i jakoś purchlenciątka wcześniej położyć spać:)
Aaa w tym miesiacu mam dalej zatkane te zatoki. I nie pislama nic, bo znowu po lekarzach latam, dala mi babka krople i tabletki na te zatoki, po 3 dbiach nic nie przeszlo, tzn jakby z zatok "zapchanie" weszlo mi na nos, ale dalej nje mam zadnego.kataru. To nie.wiem juz co z tym faktem zrobic.
miłego dnia I weekendu :*

Dzień dobry się z Wami w sobotę. W czwartek robiłam test dla sprawdzenia czy beta spada i była już baaardzo bledziutka kreseczka. Krwawienia już od kilku dni nie ma. Dzisiaj śluz się ze mnie leje, to możliwe że już owulka czy raczej nie ma opcji? :eek: Idę zaraz odebrać testy z paczkomatu

Hejka, przyjmiecie na ławeczkę rezerwowych zniecierpliwioną mnie? Trochę się czuję jak na wf gdzie inni grają a ja muszę siedzieć i czekać :( ale czekając aż cp się zakończy zaczęłam szukać informacji po forum (by wiedzieć co i jak jak już to się skończy, bo już się oczyma wyobraźni widziałam z maluchem a tu takie auć) i trafiłam na Was, zaciekawił mnie dzieciorobny magnez i już nie mogłam z ukrycia podglądać 😂
Hej 🙂 zapraszamy 😁 mam nadzieję, że szybciutko będziesz po wszystkim i wrócisz do działań

Dzień dobry się z Wami w sobotę. W czwartek robiłam test dla sprawdzenia czy beta spada i była już baaardzo bledziutka kreseczka. Krwawienia już od kilku dni nie ma. Dzisiaj śluz się ze mnie leje, to możliwe że już owulka czy raczej nie ma opcji? :eek: Idę zaraz odebrać testy z paczkomatu
Hej ja właśnie miałam podobnie skończyło się plamienie (wszystko trwało 1,5 tygodnia) I zaraz płodny (?) Śluz mega dużo, test owu robiłam w święta pozytywny bol brzycha, jajników.... robiłam dalej testy i po tygodniu od tego testu pozytywnego a 3 tygodnie od poronienia znowu test owu pozytywny.... zglupialam. Teraz na dniach powinnam dostać okres ale nie wiem właśnie czy owulacja się nie przesunęła i okres przyjdzie jednak o ten tydzień później....
Testy ciazowe już dawno wychodzą negatywne (jak przyszło poronienie miałam 20tys bety). Były przytulania bo poroniłam samoistnie, po poronieniu usg I wszystko było oczyszczone endometrium super wg gin. Czekamy na rezultaty...
A tak poza tym to wyjechaliśmy i nie mam czasu czytać na bieżąco 🥺 czy któraś doczekała się 2 kresek ?❤️❤️🥰🥰

reklama
@Mademoiselle_Nika czytałam, że pisałaś o acc w czasie owulacji? I witaminach a,e. Czy te witaminy bierze się do owulacji jak wiesiołek czy ciągle? A jak mam niezbyt gesty śluz to nie muszę brac acc? :) sorki, może to głupie pytania, ale jestem nowicjuszka, jeśli chodzi o suplementacje dotyczącą śluzu.

Do góry