reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
@Mademoiselle_Nika czytałam, że pisałaś o acc w czasie owulacji? I witaminach a,e. Czy te witaminy bierze się do owulacji jak wiesiołek czy ciągle? A jak mam niezbyt gesty śluz to nie muszę brac acc? :) sorki, może to głupie pytania, ale jestem nowicjuszka, jeśli chodzi o suplementacje dotyczącą śluzu.
Żadne pytania nie są głupie ;)
Ja wiesiołek brałam do owulacji, a miałam taki gdzie był z witaminą e. W moim przypadku to 16DC. Najlepiej brać do owulacji lub ciemniejących testów owulacyjnych.
Acc w okolicach owulacji na rozwodnienie go 2/3 dni czyli najlepiej po Piku albo jak masz monitoring to do pęknięcia.
Ja zapomniałam w tym cyklu o acc, nie było czasu na to. Ale w 15DC miała wizytę i pani doktor właśnie zwróciła uwagę że ładny płodny śluz :)

Ja wczoraj męża wysłałam z rana na zakupy, po tym jak odwiózł mnie do pracy. Ale nie napisałam żadnego mięsa. Byłam pewna, że mamy coś w zamrażalce. Jakie było moje przerażenie jak nie mogłam się dokopać żadnego kurczaka 😅 przykryty był jeszcze pierogami i uszkami z wigilii.

Załączniki

• Screenshot_2024-01-06-14-30-43-39_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    Screenshot_2024-01-06-14-30-43-39_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry