LadyCaro
Fanka BB :)
o widzę, że tam się zmienili lekarze i nie ma już tej pożal się Boże babki u której byliśmy...Chyba Kania, tak na 99%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o widzę, że tam się zmienili lekarze i nie ma już tej pożal się Boże babki u której byliśmy...Chyba Kania, tak na 99%
Wątpięmusisz uratować honor IUI zrobimyh statystykę: 1 na 4 się udaję
Chcę do domu na trzon!
A ja nie akceptuję żadnej brodyChyba trochę matkuje czasami zamawiam mu czasami ubrania, bo jemu wszystko jedno w czym chodzi a mi nie.... Musi być czysty, zadbany i atrakcyjny. Przystojny mężczyzna a potrafi się odstawić jak dziad z lasu jak go nie wygonie do barbera to mam Rumcajsa w domu i mnie to brzydzi....lubię jak ma ładnie zrobioną brodę . Jak jest zimno to czasami muszę go gonić, żeby się ubrał bo czasami zapomina, że nie ma 20 lat i mi się przeziębia ale do brzegu. On jest nastawiony na zadania....jedziemy do stajni ogarniać konie to on ogarnia konie i nie myśli o bluzie, rąbie drewno to nie myśli o jedzeniu, bo ma stertę pracy i jak skończy to zje. Jednocześnie jak jego nie ma w domu to ja dziecku jeść dam ale sama....zjem kanapkę i tyle. Wtedy to on dzwoni i pyta co jadłam , to on pyta co jemy na kolację i zazwyczaj ją przygotowuje a mi mówi, żebym odpoczęła, to on mnie goni na kanapę jak latam o ogarniam dom cały dzień (zawsze mam ustawiony bat nad głową i czasami nie potrafię odpuścić). Także albo sobie matkujemy albo zwyczajnie o siebie dbamy . Nie robię tego tak jak moja mama, czy teściowa...zostawiam przestrzeń na jego działanie, bo nie jest małym chłopcem ale noooo muszę czasem ingerować Teraz mógłby iść do barbera bo mi libido spadło i Rumcajs nie pomaga
Lh może spaść ale może też utrzymywać się do kolejnej miesiaczki. Zasada jest jak pisaly dziewczyny, testy robimy do pierwszego pozytywnego i po nim w ciągu 24h powinna wystąpić ovu, ale testy tez nie dają 100% pewności, że ona była. Poczatek ovu uznalabym w Twoim przypadku za szczyt sluzu plodnego tym bardziej jesli idzie w parze z bolem owulacyjnym (u mnie kłucie jednego jajnika). Ale spokojnie, jak było co nie co to te plemniki i tak do 3 dni przetrwają więc jeśli nie ma innych blokad to jeden dzien w te czy w te chyba nie powinien miec znaczenia. Generalnie przy staraniach zalecana jest milosc co 2 dniDokładnie ja nie patrzę na wyniki testów LH po owu jako ciąży tylko zastanawiam się czy ovulacja była już skoro jest spadek LH , śluz był bol podbrzusza . A dokładniej chodzi mi czy spadek LH jest od razu po ovu ?
Czekam z zaciśniętymi kciukami12 chyba wcześniej nie ma sensu bo zivafert się utrzymywał u mnie 13 dni. No chyba, że nie wytrzymam to może 11
Napisalam tu głupoty więc skasowałam... Patrz post poniżej.Dokładnie ja nie patrzę na wyniki testów LH po owu jako ciąży tylko zastanawiam się czy ovulacja była już skoro jest spadek LH , śluz był bol podbrzusza . A dokładniej chodzi mi czy spadek LH jest od razu po ovu ?
To leć szybko - powiedz, że boli Cię głowa albo jakaś jelitówka dopadła. Jest piątkowe popołudnie, zrozumiejąChcę do domu na trzon!
O to to!musisz uratować honor IUI zrobimyh statystykę: 1 na 4 się udaję
Pierwszy objaw zapłodnienia zaliczonyNapisalam tu głupoty więc skasowałam... Patrz post poniżej.
To ta mgła ciążowa