reklama
hej!
u mnie też snieg!!! no myslałam, że mnie rano szlag trafi, a w takim dobrym humorze wstałam, bo UWAGA... młoda spała od 21:30 do 4, i od 4:30 do 8:00. byłam w ciężkim szoku, dlatego zapamiętałam godziny, co mi się raczej nie zdarza . pewnie to jednorazowa akcja, ale i tak się cieszę, że się jedna taka nocka trafiła ;-)
nieobecna, utul Synka i kciuki za powrót do domu
Doggi, feeeee współczuję. ja nie chcę tak szybko :-(
ja też dziś ważyłam młodą. w czwartek miała 4070. dziś (wtorek) 4350 ;-)
mam 6 naklejek z lidla. idę dziś po książkę :-)
u mnie też snieg!!! no myslałam, że mnie rano szlag trafi, a w takim dobrym humorze wstałam, bo UWAGA... młoda spała od 21:30 do 4, i od 4:30 do 8:00. byłam w ciężkim szoku, dlatego zapamiętałam godziny, co mi się raczej nie zdarza . pewnie to jednorazowa akcja, ale i tak się cieszę, że się jedna taka nocka trafiła ;-)
nieobecna, utul Synka i kciuki za powrót do domu
Doggi, feeeee współczuję. ja nie chcę tak szybko :-(
ja też dziś ważyłam młodą. w czwartek miała 4070. dziś (wtorek) 4350 ;-)
mam 6 naklejek z lidla. idę dziś po książkę :-)
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Fanka BB :)
Femme do mnie tez nie dociera ze klocek juz ponad 5kg:-)
Nieonecna super ze obylo sie bez przeszczepu nerwow
&&& zacdzisiejsze wyjscie
Nieonecna super ze obylo sie bez przeszczepu nerwow
&&& zacdzisiejsze wyjscie
jenn200818
Położna była, mały waży 4880 i mierzy 63 cm, a jak się urodził miał 54 także długi się zrobił :-) Spontanicznie udało nam się umówić dziś na szczepienie no i już jesteśmy po. Było chwilę płaczu, ale szybko się uspokoił i zasnął w foteliku, teraz jeszcze sobie śpi w domu. Mam nadzieję, że nie będzie gorączkował i wszystko będzie ok..
McPearl
Nie wiecie czy muszę ściągnąć mleko skoro zjadłam coś co małej zaszkodziło?
McPearl nie mam pojęcia.
Lilce dzisiaj chyba biały barszcz nie podpasował.
Co prawda nie drze się jakoś bardzo, ale trochę prężyła się przy jedzeniu.
W sobotę Ł zabiera mnie do Rzeszowa na zakupy
Aż się boje iść do galerii z całą 3 potworów
No, ale musimy dzieciakom kupić buty na wiosnę, ja sobie jakieś spodnie i bluzki, bo w tych co mam jakieś dziurki mi się porobiły i chodzę jak taka sierota :-/
Lilce dzisiaj chyba biały barszcz nie podpasował.
Co prawda nie drze się jakoś bardzo, ale trochę prężyła się przy jedzeniu.
W sobotę Ł zabiera mnie do Rzeszowa na zakupy
Aż się boje iść do galerii z całą 3 potworów
No, ale musimy dzieciakom kupić buty na wiosnę, ja sobie jakieś spodnie i bluzki, bo w tych co mam jakieś dziurki mi się porobiły i chodzę jak taka sierota :-/
agulqa_b
Ja tez musze jakies bluzki sobie kupic bo wszystko przez ciaze rozciagniete i wygladam jak w workach
reklama
McPearl
Moje dziecko zwraca nawet mm. Nie wiem czy to nie po szczepieniu. 2 z 3 dzisiejszych szczepień może powodować wymioty